Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stokrotka01 kandydat
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2020, 11:05 Temat postu: bhp |
|
|
Znacie usługi bhp Rawicz? Myślę, że skorzystam, bardzo spodobała mi się oferta i słyszałam dobre opinie o tej firmie |
|
Powrót do góry |
|
|
MESIgoal kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
kaszabarabasza bywalec
|
Wysłany: Wto 28 Lip 2020, 9:47 Temat postu: |
|
|
Usługi BHP? A nie chodzi wam o jakieś sklepy z odzieżą ochronną? Bo ja znam taki sklep - https://bhp-stempien.pl/ gdzie kupowałam kilka takich rzeczy. Mają tam buty, okulary, i inne ubrania ochronne. Odpowiednie według przepisów BHP i w dodatku w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 11:35 Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem amortyzator bezpieczeństwa niejednokrotnie mogą uratować życie w pracy. Jeśli szukacie jakościowych produktów w postaci amortyzatorów bezpieczeństwa, czy linek lub kasków ochronnych, to warto uderzyć do sklepu internetowego pod linkiem protekt.pl. |
|
Powrót do góry |
|
|
Amira kandydat
|
Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 11:48 Temat postu: |
|
|
Jest taki krótki żart: BHP? Nie, nie słyszałem.
Szkoda tylko, że często firmy zatrudniając pracownika każą im podpisać, że przeszli szkolenie BHP, a takiego szkolenia w życiu na oczy nie widzieli.
|
|
szymon_szo początkujący
|
Wysłany: Sro 2 Cze 2021, 12:33 Temat postu: |
|
|
Z wyposażenia bhp posiadam już chyba wszystko, ostatnio zainwestowałem w spodnie robocze Snickers https://optimumbhp.pl/Spodnie-robocze-Snickers-c2595 i od razu poczułem się jak profesjonalista. Teraz brakuje mi jeszcze tylko trochę umiejętności i doświadczenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Formica1234 bywalec
|
Wysłany: Wto 15 Cze 2021, 13:49 Temat postu: |
|
|
Warto mieć zrobione szkolenia bhp. Tak samo jak warto posiadać uprawnienia budowlane one są jednymi z najcenniejszych na rynku bo to one uprawniają do samodzielnego projektowania oraz kierowania robotami budowlanymi. Z nimi jest wiele możliwości i można wiele osiągnąć zawodowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Margolcia33 maniak
|
Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 21:10 Temat postu: |
|
|
Kiedy tak naprawdę chodzi o same kwestie BHP to ja również jestem zdania, ze bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć dokładnie jak najwięcej także o sprzęcie ochrony układu oddechowego. Jeśli ktoś jest tymi kwestiami zainteresowany to na stronie https://znaki-bhp.pl/sprzet-ochrony-ukladu-oddechowego-zgodny-z-norma-pn-en-133 bardzo dokładnie to zostało wyjaśnione. |
|
Powrót do góry |
|
|
andżelisia1 maniak
|
Wysłany: Pon 7 Lis 2022, 11:53 Temat postu: |
|
|
Zawsze też można postawić na dawpol . Jak dla mnie to można tutaj kupić naprawdę porządną odzież i co ważne cena nie jest jakaś wygórowana |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazikdobry uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
|