Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magkaa89 kandydat
|
Wysłany: Pią 6 Paź 2017, 18:15 Temat postu: odczepiny - coś innego? pomocy |
|
|
Mam następujący problem. Na weselu będzie bardzo mało osób stanu wolnego (może z 5 pan i 8 panow)w tym większość dzieci. Więc nie ma komu łapać welonu ani muszki. Więc zastanawiam się czy wystarczy samo zdjęcie tych atrybutów wśród przyspiewek a potem jakąś zabawę puścić np w zoo. Ewentualnie myślałam jeszcze o takim rozwiązaniu aby zaprosić wszystkich gości do łapania *panie do welonu, panów do muchy) kto złapie ten dostanie tajemniczą wróżbę .
np do takiej wróżby "los jest przezorny, nie do każdego się uśmiecha. Lecz gwiazdy Ci sprzyjają i jeszcze dziś dostaniesz zastrzyk gotówki" wręczyć strzykawkę wypełnioną groszami. co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
terissa początkujący
|
Wysłany: Wto 17 Paź 2017, 9:45 Temat postu: |
|
|
To Twoje wesele i masz prawo zrobić je po swojemu, nie musisz ulegać tradycjom, które Ci z jakiegoś powodu nie odpowiadają _________________ Wesela Nowy Sącz |
|
Powrót do góry |
|
|
Cukiernia-Radzikowski kandydat
|
Wysłany: Wto 17 Paź 2017, 12:19 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak, nikt nie zmusza Cię do tych wszystkich przyśpiewek lub zbaw na oczepinach, równie dobrze może ich w ogóle nie być i też nic się nie stanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
mala_d początkujący
|
Wysłany: Pon 20 Lis 2017, 21:14 Temat postu: |
|
|
Ja się na tym niestety kompletnie nie znam. Nie będe w stanie pomóc. _________________ Czasami boję się, że wszystko, co robiłam do tej pory, nie miało żadnego sensu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Aneta Szkodzińska kandydat
|
Wysłany: Sro 29 Maj 2019, 10:23 Temat postu: |
|
|
daj znać, jak wypadły takie oczepiny
ciekawa jestem na co się zdecydowałaś :) |
|
Powrót do góry |
|
|
Magkaa89 kandydat
|
Wysłany: Sro 10 Lip 2019, 11:54 Temat postu: |
|
|
z powodu zmiany narzeczonego (poprzedni wybrał młodszy model) termin został przesunięty a na poważnie. Z aktualnym i ostatnim narzeczonym (mam nadzieje, do dwóch razy sztuka) ślub planujemy 1 sierpnia 2020. Ale pomysł na oczepiny pozostaje |
|
Powrót do góry |
|
|
Bajeczka początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia2302 początkujący
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2020, 11:07 Temat postu: |
|
|
A może iluzjonista na wesele? Zabawa będzie na pewno udana, a przy okazji magiczna |
|
Powrót do góry |
|
|
aśka19 kandydat
|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2020, 9:49 Temat postu: |
|
|
Ja uważam, że nie każde wesele musi być takie samo, z takim samym "harmonogramem" U nas nie będzie oczepin, wszystko najlepiej dogadać z orkiestrą lub dj - oni zawsze coś wymyślą w zamian _________________ „Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.”
Mark Twain |
|
Powrót do góry |
|
|
peichmann początkujący
|
Wysłany: Czw 28 Sty 2021, 15:28 Temat postu: |
|
|
Sama nie wiem czy w ogóle korzystać z takich zabaw.. |
|