|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KiSe guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 13:20 Temat postu: |
|
|
podobają się Wam takie zwisające trawy z bukietu ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka55 uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 13:37 Temat postu: |
|
|
| KiSe napisał: | | podobają się Wam takie zwisające trawy z bukietu ? |
mnie nie bardzo, ja w ogóle w bukiecie toleruje jak najmniej zieleniny i zwisającego ale niektóre z tych bukietów wyglądają bardzo ładnie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 13:38 Temat postu: |
|
|
a ja uwielbiam kaskady z duzą iloscią zieleni  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 13:53 Temat postu: |
|
|
Takie dwa lekko zwisajace kwiaty to jeszcze mi sie podobają, ale nie aż tak nisko, aż do ziemi, bo to nie ma być miotła. I nie lkubię tez jak jest dużo trawy w nich dlatego chcę bluszcz bo ma jak dla mnei idealnie dużo lisci. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 19:29 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | ale w kaskadzie te kwiaty nie wygladaja dobrze wiec szczesliwie ze Coni gustuje w kulistym bukiecie  |
Bo dla mnie taki kulisty bardziej pasuje, zwlaszcza ze sukienka jest bez kola, halek etc i jest w miare prosta, wiec kaskadowy bukiet mi jakos do niej nie pasowal od samego poczatku.
Bylismy dzis w kwiaciarni, zmowilismy bukiet i kwiaty do kosciola. Pani kwiaciarka byla bardzo sympatyczna i duzo rzeczy fajnie omowilismy, ma mase pomyslow, wiec od pierwszej minuty nie boje sie jej zaufac.
Bukiet bedzie wygladal tak, jak ten na zdjeciu
tyle ze z innym kolorem orchideii i mala wena tworcza mojej kwiaciarki.
I powiem Wam, ze mam jakies dobre przeczucie co do tego bukietu
Aaa i bede miala jeszcze kwiaty na reke zamiast branzolety na sali - bo wiadomo, ze wszedzie z bukietem chodzic nie bede. Kwiaty na reke to pomysl mojego kochanego L.
I w dodatku za bukiet, dwie butonierki (dla L. i mniejsza dla mojego chrzeniaka, ktory niesie obraczki), dekoracje na oltarz i branzolete dla mnie zaplacimy max 100€ - co wcale nie jest tak duzo, zwlaszcza ze inna kwiaciarka za sam bukiet chciala 70€  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 20:12 Temat postu: |
|
|
Coni świetny pomysł
Słyszałam, że panny młode czasami wybierają ozdoby na rękę zamiast bukietu, ale ja z bukietu nie potrafilabym zrezygnować
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. I oczywiście czekam zdjęć, ciekawa jestem Twojego cuda/cudów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 21:21 Temat postu: |
|
|
| KiSe napisał: | | podobają się Wam takie zwisające trawy z bukietu ? |
Wszystko zależy od kompozycji. Np. taki jest całkiem ładny:
|
 |
Miya bywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 23:28 Temat postu: |
|
|
Ja takze mysle o bukiecie w formie branzolety dla swiadkowej zeby jej i mnie bylo wygodniej zwlaszcza kesli chodzi o tren w strategicznych momentach uroczystosci (zniesc, upiąc) czy przy skladaniu zyczen - wolne rece na kwiaty itp.
Coni - to jakiż to będzie kolor? zdradzisz tajemnice?
Juliette mowisz o calym bukiecie czy o typie traw?
Mnie ten bukiet akurat nie przekonuje zupelnie, moze to kwestia sztucznych kwiatow a moze tego pudrowego rózu ktorego nie lubie.. ale nie moj styl. Jedyne co w nim mi sie podoba to ten nakrapiany storczyk  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|