Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal » Komis ślubny : Suknie ślubne : SKLEP ŚLUBNY : Suwaczki : Artykuły : Baza firm : Życzenia ślubne : Zapowiedzi przedślubne

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie wręczyć pierścionek zaręczynowy - nietypowe pomysły...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne Ślub-Wesele.pl Strona Główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 8 Mar 2010, 22:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak się romantycznie zrobiło.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
..::Nati::..
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój przyszły mężuś na maxa się postarał,on chciał ,żeby to było coś wyjątkowego innego,co zapamiętamy do końca życia,a więc od początku...
W święta tzn.w wigilie powiedział mi ,że za 2 tyg.wyjeżdzamy do Egiptu,byłam bardzo zaskoczona,bo wcześniej nic takiego nie planowaliśmy a tu już wycieczka wykupiona ,opłacona itp.ale myślałam,że to prezent na święta chociaż inny prezent i tak dostałam,ale tak to potraktowałam...No i pojechaliśmy w Egipcie oczywiście cudownie u nas ostra zima,bo to styczeń a tam upały,ciepłe słoneczko,wygrzewanie itp no i po paru dniach tam pobyt ukląkł i się oświadczył,ale sceneria była wprost jak z filmu nie po opisania słowami...Kolacja,potem spacer,zachód słońca blisko plaży,palmy ,ukląkł zaczoł do mnie tak slodko mówić,a potem wino...Bardzo miłą niespodzianke mi zrobił...i okazało się,że oczywiście specjalnie dla tego tam pojechaliśmy,wiedział,że moim marzeniem jest właśnie ciepłe słoneczko i PALMY wykrzyknik Razz Musiał specjalnie na tą okazje uzbierać pieniążki tak żebym się nie zorientowała,a to nie było łatwe bo pieniążki mamy wspólne i ja wiem ile on zarabia,więc musiał nieźle kombinować i mieć zaskórniaki heh Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yagna
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja swój dostałam w bardzo nietypowym miejscu - wagonie restauracyjnym w pociągu , bo w takich okolicznościach sie poznalismy
Powrót do góry
_zuzka_
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 12:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi moj narzeczony oswiadczyl sie w ... samochodzie w moje urodziny uśmiech poniewaz stwierdzil ze skoro polaczyl nas moj samochod to w jego mi sie oswiadczy uśmiech
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyli środki transportu górą Very Happy
Powrót do góry
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 10 Mar 2010, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mnie się tęskni za starym kadetem... mam z nim miłe wspomnienia:
1.randka i pocałunek przy latarni Very Happy
2.Zgoda na chodzenie ze sobą Very Happy
3.czułe chwile z moim misiem... samochód pamięta wszystko Very Happy

A po wypadku niestety mąż musiał sprzedać samochód bo naprawa wyszła by droższa niż kupno jakieś używanego fiata. A poza tym był to grat także nie żałował go. A mi go żal smutny

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Annoula
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 10 Mar 2010, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój Narzeczony poprosił mnie o rekę w ciepłą noc na molo nad naszym morzem. To było cudowne doswiadczenie którego nigdy nie zapomnę. Życzę wszystkim Kobietom, aby dane im było przeżyć radość z zaręczyn i późniejszego ślubu.
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 22 Mar 2010, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój narzeczony zaskoczył mnie totalnie. Nie, żebyśmy wcześniej nie rozmawiali o ślubie...
Wieczorem wybraliśmy się wspólnie do niedalekiego hipermarketu po szampon i pastę do zębów. Wracamy, wysiadamy z autobusu, miły przyklęka, żeby zawiązać but... i nagle okazuje się, że w ręku trzyma pierścionek.
Nie mogłam się nie zgodzićuśmiech

Powrót do góry
Pietruszka
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 21 Maj 2010, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W moim wypadku, była to nasza ulubiona knajpa, gdzie zwykle świętujemy ważne dla nas wydarzenia. Smile
Powrót do góry
Kors
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 12 Cze 2010, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poprzednich postach pisałem o zaręczynach, gdzie miałyby się wydarzyć na molo w Sopocie. Pomysł się nie udał bo zabrakło czasu.

Dlatego postanowiłem wykorzystać inna sytuacje. Kiedy przyleciałem do Polski by zabrać swoja ukochana, oświadczyłem się na lotnisku (Lotnisko Gdańsk im. Lecha Walesy). Miałem tylko bagaż podręczny więc wychodziłem jeden z pierwszych. Przy wyjściu czekało dużo osób na swoich bliskich. Uklęknąłem i poprosiłem moją dziewczynę o rękę. Niektórzy mówili ze bylem odważny. Ja porostu czułem ze tak muszę zrobić.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne Ślub-Wesele.pl Strona Główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: