|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 9:37 Temat postu: |
|
|
lol
a co do dzidziusia to ja mysle ze u kazdej kobietki jest inaczej, i lepiej sie nie martwic na zapas sis miska sie starala ponad 2 lata, a co najlepsze w zyciu u gin nie byla a ma 34 lata, w koncu zaszla i poronila, teraz jest znowu w ciazy, na razie wszystko ok, a do gin dalej nie idzie, bo jej szkoda kasy, a tu w Uk wszystkim sie zajmuje polozna, i teraz cos tam podkrwawia i cos ja brzuch boli, ale polozna mowi ze to normalne i ona sie z tym zgadza. Jest dorosla, wie co robi:) ja bym latala co miesiac chocbym miala wydac wszystkie oszczednosi, w koncu to moje dziecko, a jak jeszcze tak dlugo bym sie miala starac to juz w ogole. Ale coz, kazdy sobie....  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila uzależniony

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 12:11 Temat postu: |
|
|
lepiej niech idzie do gin ,wiek 34 lata to sporo
tez jestem po 30 i zamierzam pilnowac jesli bedzie trzeba zeby donosic _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 12:50 Temat postu: |
|
|
kazdy jej to mówi ale ona wie lepiej uwaza ze skoro polozna jej powiedziala ze ok, to jest ok. Problem w uk jest taki ze nie ma podtrzymania wczesniej ciazy, a poronienie kwituje sie zdaniem: tak sie zdarza. W polsce przepisuja leki juz od poczatku na podtrzymanie, ale ona jest naiwna jak dziecko _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila uzależniony

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 12:51 Temat postu: |
|
|
moze jakis polski gin
ja bym pilnowała tej sprawy _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 12:56 Temat postu: |
|
|
ona nie chce bo jej szkoda kasy:) doslownie szkoda wydac 100 f ja sie juz nie przejmuje, jej cialo, jej dziecko, jej sprawa, ja mam tak samo, jesli trzeba by bylo siedzialabym u gina codziennie.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mała żabka kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2010, 21:21 Temat postu: |
|
|
Najbardziej szalony seks... na polanie w czasie deszczu Nasz pierwszy raz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo&Aga gaduła

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 16:34 Temat postu: |
|
|
Polany nie zawsze są dobre, za dużo komarów czasem lata  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 14:10 Temat postu: |
|
|
i robaczki wokoło łażą ale ale skoro w czasie deszczu to komary pewno nie gryzły |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lidka1986 gaduła

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 12:41 Temat postu: w miejscu............... |
|
|
seks w miejscu publicznym... w budce telefonicznej.. wieczorem:)            _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnesi gaduła

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 12:45 Temat postu: |
|
|
w samochodzie na parkingu przed dyskoteka hehe  _________________
 |