|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rudamn kandydat
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 13:29 Temat postu: oczepiny bez welonu?? :) |
|
|
Więc kolejne moje pytanie z cyklu " co zrobić gdy.." a mianowicie chodzi mi o oczepiny bez welonu bo ja będę miała diadem i się zastanawiam jak to wygląda wtedy, a nie chciałabym rezygnować z oczepin bo fajna zabawa (mam mur beton, że mi zespół z niczym głupim nie wyskoczy). Może któraś z Was miała podobnie, albo będzie mieć _________________ ...jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko to znaczy, że nie wiesz NIC...
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 13:31 Temat postu: |
|
|
rzucisz bukietem. Albo podwiązką. I wcale nie musi byc to ani Twój osobisty bukiet ani Twoja podwiązka.... możesz kupić specjalnie przeznaczone do oczepin Ja też nie będę miała welonu, chyba zamówię bukiet do tego albo podwiązkę, jeszcze nie zdecydowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
niunia32 maniak
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 14:48 Temat postu: |
|
|
moja bratowa nie miała welonu, rzucała podwiązką
Pan młody musiał ją zębami ściągnąć z nogi PM _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
eliza bywalec
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 15:57 Temat postu: |
|
|
najczęściej chyba rzuca się bukietem z podiwązkom się jeszcze szczerze mówiąc nie spotkałam ale całkiem fajny pomysł
jak widzisz brak welonu to nie poroblem |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 16:30 Temat postu: |
|
|
bukietem podobno dużo lepiej się rzuca niż welonem (czy nawet podwiązką), więc jego brak to naprawdę nie problem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 16:34 Temat postu: |
|
|
..... teraz mi tak wpadło do głowy, że trzeba uważać, żeby nikomu krzywdy takim bukietem nie zrobić podczas rzucania, bo zazwyczaj ma on swoją wagę i jak komuś z całej siły zrzucić na głowę to może być mała katastrofa Rzuca się na pewno lepiej - ale własnie dlatego, że bukiet coś tam waży a nie jest kilkugramowym kawałkiem tiulu ..... hehe.....Nie mówiąc o tym, żeby kolców czy innych wystających twardych rzeczy lepiej w nim nie było |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 18:10 Temat postu: |
|
|
kolczatką na pewno nikt nie będzie rzucał bukiet oczywiscie waży wiecej niż welon, ale ludzie od lat rzucają bukietem, zagranicą jest to na porządku dziennym, więc chyba nie ma powodów do niepokoju. panny stojące i czekające w kółeczku chyba śłepe nie są i widzą, gdzie bukiet leci. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
niunia32 maniak
|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 19:19 Temat postu: |
|
|
ruda87 napisał: | ..... teraz mi tak wpadło do głowy, że trzeba uważać, żeby nikomu krzywdy takim bukietem nie zrobić podczas rzucania, bo zazwyczaj ma on swoją wagę i jak komuś z całej siły zrzucić na głowę to może być mała katastrofa Rzuca się na pewno lepiej - ale własnie dlatego, że bukiet coś tam waży a nie jest kilkugramowym kawałkiem tiulu ..... hehe.....Nie mówiąc o tym, żeby kolców czy innych wystających twardych rzeczy lepiej w nim nie było |
zawsze można mieć mały bukiecik przeznaczony do rzucania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
eliza bywalec
|
Wysłany: Czw 25 Lut 2010, 14:43 Temat postu: |
|
|
jak widać możliwości do wyboru - do koloru co tylko kto sobie wymyśli |
|
Powrót do góry |
|
|
rudamn kandydat
|
Wysłany: Czw 25 Lut 2010, 16:47 Temat postu: |
|
|
Dziękuje za podpowiedzi chyba zdecyduję się na podwiązkę hihi będzie ciekawie. a co do bukietu to sie zastanawiam jak go pan młody miał mi by "ściągnąć" bo podwiązkę to rozumiem welon tez ale bukiecik heheh _________________ ...jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko to znaczy, że nie wiesz NIC...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|