|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:07 Temat postu: |
|
|
ruda - przez 2 dni przed egzaminem dla odmiany ty marudz i smęc kolezance, a pozniej po prostu idz i zdaj... na farta Jesli i tak nie idzie tego zakuć, coz innego Ci pozostaje?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:15 Temat postu: |
|
|
też mam alergię na takich ludzi, dlatego nigdy ich nie słucham na facebook'u jest nawet fan page pt: "Nie pie....le, ze nie umiem, a potem mam 5.0".
Ruda, zdasz... zobaczysz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:21 Temat postu: |
|
|
no jak będe miała farta to może zdam, mimo chwilowej załamki
Jezu, ja wiem, że uczelnia/studia/egzaminy są ważne, ale dlaczego ludzie robią z tego aż takie masakryczne tragedie na miarę wybuchu bomby atomowej. Jezu, tyle nieszczęśc się ludziom zdarza, tyle katastrof a tu laska normalnie się prawie kładzie do trumny i umiera I secundo najgorsze --> dlaczego tak robi potem okazuje się, ze jest NAD KRESKĄ i ogólnie to wszystko zajebiściev??
Czasem mi poprostu ręce opadają. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:29 Temat postu: |
|
|
takie osoby lubią być w kręgu zainteresowania. Ja ich nazywam wampiry energetyczne i życiowe, bo wysysają ze mnie zawsze wszystkie soki
następnym razem powiedz, żeby robiła jak chce a Tobie niech da spokój, bo chcesz się uczyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:35 Temat postu: |
|
|
ruda87 - ja Ci współczuję. No jak - potrafisz słuchać - to bestia wykorzystuje to bez skrupułów
A zrób jak mój kolega - kiedy ktoś mu mówi, że źle się czuje albo zaczyna narzekać, to on przerywa mu i mówi - a tam, TY, mój wujek to miał dopiero I nie ważne czy mówi prawde czy nie, nie daje trucicielowi dojść do głosu. Opowiada co mu ślina na język złych historii naniesie.
Byłam tego świadkiem - mówię Ci przedni sposób
Ja Ci radzę - a sama daję się tak wykorzystywać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:19 Temat postu: |
|
|
haha tez mam kolezanke w stylu "nie umiem nic, napewno nie zdam" ona ogolnie ma styl "na przebitke". wystarczy ze ktos powie ze u niego dzis kiepsko bo... kolezanka zaraz go przebije tekstem "no to jeszcze nic. Jaaa....."
chocby mi fryzjerka uciela przypadkiem ucho przy strzyzeniu to jej sie stało cos gorszego a ze ja nie naleze do osob ktore przebijają ponadto..to zwykle bidulka ma najciezsze zycie z nas wszystkich  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:47 Temat postu: |
|
|
nic tylko głaskać takich po główce, dupce i mówić, jak nam przykro z tego powodu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:52 Temat postu: |
|
|
A ja takich ludzi już się nauczyłam olewać. Nie odbieram od nich telefonów, bo wiem, że jak jest dzień przed egzaminem to będą wielkie żale, a jak się tego już wysłucha, to z kolei pomóż mi to czy tamto już w trakcie pisania. Ale jak już ja się o coś zapytam, to nigdy nie może pomóc - bo rzekomo nie wie, a później dostaje 4 lub 5. Ah wybić takich pasożytów  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 2:39 Temat postu: |
|
|
to dziwne.. do mnie nikt nie dzwoni
moze to kwestia tego, ze ja nigdy nie mam notatek?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 8:45 Temat postu: |
|
|
hehe do mnie tez nigdy nikt nie dzwonil;p bo notattek wcale nie robilam;p a przez studia to sie przeslizgnelam:) zawsze mialam duuuuuuuuze szczescie, nauczylam sie czesc, czesc dozmyslalam i jakas 3,5 czy 4 z egzaminu byla:) ale nigdy tez nie plakalam nikomu ze napewno nie zdam:) jak nie zdawalam, a zdarzylo mi sie pare razy to mialam pretensje tylko do siebie:)
a teraz tu w UK to sie tak nie da:( nawet zadania domowe mi kaza robic:( _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|