|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
San maniak

|
Wysłany: Czw 29 Paź 2009, 9:40 Temat postu: |
|
|
Jak w amerykańskim filmie. Super!! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smkttwmm bywalec

|
Wysłany: Czw 3 Gru 2009, 10:37 Temat postu: |
|
|
Ja mojego Narzeczonego poznałam w liceum, chodziliśmy 3 lata do jednej klasy. On był we mnie zakochany, ja go lubiłam, ale miłość "NIGDY!" Na studia poszliśmy do innych miast, ale kontakt pozostawał, bo mimo wszystko przez te wszystkie lata byliśmy dobrymi kumplami. Pod koniec pierwszego roku poszłam z nim na imprezę do jego znajomych, bardziej z nudów niż rzeczywiście miałam na to ochotę i tak jakoś siedząc przy ognisku coś mnie tknęło Zaczęły się randki, spotkania i tak kilka tygodni później zostaliśmy parą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Czw 3 Gru 2009, 13:42 Temat postu: |
|
|
tak to własnie jest, ze miłośc nas dotyka wtedy, kiedy najmniej sie tego spodziewamy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Pią 4 Gru 2009, 22:10 Temat postu: |
|
|
to prawda mozna sie przyjaznic cale zycie i nic, a mozna sie przyjaznic 6 lat i w ciagu jednego dnia zakochac po uszy ja mojego miśka pokochałam zanim jeszcze zobaczyłam na żywo, a poznaliśmy się przez neta i nie zaluje ani jednej chwili, to bylo przeznaczenie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rybazmarsa88 kandydat

|
Wysłany: Sro 13 Sty 2010, 9:49 Temat postu: |
|
|
myśmy się poznali na pracy wakacyjnej:) mieszkamy na tym samym osiedlu i byliśmy w tej samej 'drużynie'.. po 2 tyg. zrobiliśmy ognisko grupowe:) i jakoś tak wyszło , że siedziałem obok Niej przez te kilka godzin ( jak zwykle przy takich ogniskach było bosko ) i tak ją dotknąłem raz, drugi i ruszyło samo:) i cieszę się, że tak wyszło , bo K miała nie iść na te ognisko ale jakoś Ją namówiliśmy z kumplami i super:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia160689 początkujący

|
Wysłany: Pią 5 Lut 2010, 13:58 Temat postu: |
|
|
HEj,
Jestem nowa na tym forum także wybaczcie mi błędy które popełniam.
Ja nazywam się Natalia i z moim przyszłym mężem Tomkiem poznalismy sie w autobusie, gdy złapal nas kontroler biletow. na całe szczęście można to tak ująć ani ja ani Tomek nie mieliśmy biletów i tak sie nasza historia zaczeła... na razie uklada nam się wspaniale
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 5 Lut 2010, 14:03 Temat postu: |
|
|
kontroler biletów powiadasz... interesujące  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wengi88 kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 11:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o to jak się poznaliśmy to było to tak... w lipcu 2006 roku jak w każde wakacje byłam na FSMie na Kalwarii Pacławskiej i tam na punkcie widokowym plotkowałam z koleżanką która wypatrzyła swojego znajomego z jakimś kolegą on poszła się przywitać z tym pierwszym a ten drugi siadł sobie na trawce i popijał coś więc nie wiem co mi wpadło do głowy ale podeszłam do zupełnie nieznajomego gościa i zapytałam "przepraszam, a Pan w tym kubku to kawę ma?" odpowiedź padła pozytywna I tak już zostało a 22 listopada wszystko nabrało konkretnego kształtu po jego wyznaniu "podobasz mi się"  No na prawdę w jego stylu ale za to go kocham _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justwhisper kandydat

|
Wysłany: Pon 15 Lut 2010, 23:38 Temat postu: ten pierwszy raz:) |
|
|
Ja swoją ukochaną poznałem przez forum dla studentów mojego Uniwersku Może to mało wyrafinowane ale nasza miłość jest tak wielka, że szczerze mam to gdzieś jak sie poznaliśmy! Najważniejsze, że jesteśmy bardzo szczęśliwi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Wto 23 Lut 2010, 3:32 Temat postu: |
|
|
Bardzo długo opłakiwałam złamane serce i przez ponad 4 lata nie byłam w stanie spojrzeć na jakiegokolwiek mężczyznę.
To w sumie dosyć zabawne, bo ten mój "były" w żaden sposób nie był dla mnie odpowiedni, nijak do siebie nie pasowaliśmy, a jednak cierpiałam.
Z moim Markiem należeliśmy do jednego internetowego klubu filmowego, czasami wymienialiśmy opinie o filmach, ale spotkaliśmy się na żywo dopiero na zjeździe klubowym i... poszło piorunem! Od początku nie było wątpliwości, że to jest właśnie to, że spotkały się dwie wymarzone połówki w najbardziej odpowiednim momencie. Po pół roku zamieszkaliśmy razem, a teraz liczymy dni do ślubu, i z każdym dniem przekonujemy się, że jest pięknie, właściwie i dokładnie tak, jak trzeba:) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|