Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sport
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
renni
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 21 Maj 2026, 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sport także mi daje wiele radości i satysfakcji, ciągle próbuje swoich sił w nowych dziedzinach uśmiech teraz stawiam na sztuki walki a konkretnie na MMA uśmiech Z tego co wiem to takie zajęcia są organizowane w Gościnnej na warszawskim Bemowie. Znacie to miejsce? warto się zapisać ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
owi8988
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 4 Wrz 2026, 0:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Różnych kategorii sportu na pewno nie brakuje i każdy może dla siebie znaleźć coś odpowiedniego. Ja od siebie mogę podpowiedzieć, że jeśli lubicie sztuki walki, to fajną ofertę odzieży i akcesoriów znajdziecie na stronie https://smmash.pl/ . Wiem, że czasem ciężko trafić na coś odpowiedniego, co będzie miało właściwy krój, jakość i ciekawe wzory.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 9 Wrz 2026, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sportowy charakter garderoby nie oznacza, że trzeba rezygnować z bardziej uniwersalnego wyglądu ubrań. Ciekawym elementem damskiej szafy mogą być bluzki koszulowe damskie sportowe, które można wykorzystać zarówno w codziennych stylizacjach, jak i podczas aktywnego wypoczynku. W zależności od fasonu i materiału można połączyć je ze spodniami sportowymi, jeansami albo bardziej eleganckimi elementami garderoby.
Powrót do góry
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 17 Wrz 2026, 9:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was testował - https://hop-sport.pl/wioslarze ?
One się sprawdzają? Chodzi głównie o chudnięcie i kształtowanie sylwetki.
Aktywnośc w swoim domu, najlepiej przed TV.
Myślicie, że dzięki temu można sporo stracić?
Szukam formy aktywności, które robi różnicę.
I ewentualnie - który model wybrać?
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 20 Wrz 2026, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiecie, co jest kluczowe przy treningach sztuk walki? Dobór odpowiedniego worka bokserskiego. Kiedy zaczynałam z MMA, nie miałam pojęcia jak to zrobić i musiałam się dużo dowiadywać. Z tego co się orientuję, ciężar worka powinien być mniej więcej połową naszej wagi. To fajna wskazówka dla tych, którzy chcą zacząć lub szukają nowego sprzętu do treningu. Zainteresowanych tematem zachęcam do przeczytania artykułu na ten temat — https://bilgoraj.com.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/68090_jak-wybrac-worek-bokserski-wg-wagi.html Jakie są Wasze doświadczenia w tym zakresie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10

Skocz do: