|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
renni gaduła

|
Wysłany: Czw 21 Maj 2026, 12:58 Temat postu: |
|
|
Sport także mi daje wiele radości i satysfakcji, ciągle próbuje swoich sił w nowych dziedzinach teraz stawiam na sztuki walki a konkretnie na MMA Z tego co wiem to takie zajęcia są organizowane w Gościnnej na warszawskim Bemowie. Znacie to miejsce? warto się zapisać ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owi8988 bywalec

|
Wysłany: Pią 4 Wrz 2026, 0:06 Temat postu: |
|
|
| Różnych kategorii sportu na pewno nie brakuje i każdy może dla siebie znaleźć coś odpowiedniego. Ja od siebie mogę podpowiedzieć, że jeśli lubicie sztuki walki, to fajną ofertę odzieży i akcesoriów znajdziecie na stronie https://smmash.pl/ . Wiem, że czasem ciężko trafić na coś odpowiedniego, co będzie miało właściwy krój, jakość i ciekawe wzory. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Sro 9 Wrz 2026, 11:23 Temat postu: |
|
|
| Sportowy charakter garderoby nie oznacza, że trzeba rezygnować z bardziej uniwersalnego wyglądu ubrań. Ciekawym elementem damskiej szafy mogą być bluzki koszulowe damskie sportowe, które można wykorzystać zarówno w codziennych stylizacjach, jak i podczas aktywnego wypoczynku. W zależności od fasonu i materiału można połączyć je ze spodniami sportowymi, jeansami albo bardziej eleganckimi elementami garderoby. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Wysłany: Czw 17 Wrz 2026, 9:15 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was testował - https://hop-sport.pl/wioslarze ?
One się sprawdzają? Chodzi głównie o chudnięcie i kształtowanie sylwetki.
Aktywnośc w swoim domu, najlepiej przed TV.
Myślicie, że dzięki temu można sporo stracić?
Szukam formy aktywności, które robi różnicę.
I ewentualnie - który model wybrać? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luciah gaduła

|
Wysłany: Nie 20 Wrz 2026, 13:06 Temat postu: |
|
|
| A wiecie, co jest kluczowe przy treningach sztuk walki? Dobór odpowiedniego worka bokserskiego. Kiedy zaczynałam z MMA, nie miałam pojęcia jak to zrobić i musiałam się dużo dowiadywać. Z tego co się orientuję, ciężar worka powinien być mniej więcej połową naszej wagi. To fajna wskazówka dla tych, którzy chcą zacząć lub szukają nowego sprzętu do treningu. Zainteresowanych tematem zachęcam do przeczytania artykułu na ten temat — https://bilgoraj.com.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/68090_jak-wybrac-worek-bokserski-wg-wagi.html Jakie są Wasze doświadczenia w tym zakresie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|