Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie sukienki na wesele polecacie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia878
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 10 Sty 2023, 12:44    Temat postu: Jakie sukienki na wesele polecacie? Odpowiedz z cytatem

Hej,
Rozglądam się aktualnie za ciekawymi propozycjami w zakresie sukienek na wesele. Czy macie może swoje ulubione sklepy, marki i modele na które warto będzie zwrócić uwagę. Na wybór mam jeszcze miesiąc, także liczę że trochę mi ten wybór ułatwicie i czekam z niecierpliwością na inspiracje. Przyznam, że w butikach w moim mieście jakoś brakuje wartych uwagi modeli. Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Moniczka33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 11 Sty 2023, 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie jeżeli chodzi o takie elementy garderoby, jak sukienki na wesele to poszukiwania mogę polecić od mojego ulubionego portalu w tej tematyce, czyli Allani, gdzie od razu w jednym miejscu można sprawdzić sobie wiele sklepów i ulubionych marek. Do tego z zastosowaniem dodatkowych filtrów uwzględniających m.in ulubione kolory, rozmiary, cenę, czy ulubione marki. Ja mam w swojej garderobie dwie takie sukienki, a ostatnim moim zakupem jest "Srebrna Sukienka Wieczorowa z Głębokim Dekoltem Olami" kupiona w sklepie Born2Be, pozdrawiam!
Powrót do góry
zyta12
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 5 Lut 2023, 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy jak ma wyglądać ślub i wesele. I w czym najlepiej się czujesz. Ja nigdy nie kupuję sukienek, które sprawdzą się tylko na raz. Wolę ponadczasowe modele, które będą fajnie wyglądały i podczas wesela, i podczas spotkania z przyjaciółmi. Coś takiego jak tu https://ifriko.pl/dzianinowa-sukienka-z-biala-lamowka-bezowa-l262.html - wystarczą odpowiednie dodatki.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 17 Maj 2024, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama często zamawiam ubrania przez internet z mojego ulubionego butiku https://clamodi.com/pl/428-czerwone-sukienki ponieważ jego oferta jest bardzo rozbudowana i bez trudu kompletuję tam każdą potrzebną mi stylizację. Oferta tego sklepu to nie tylko piękne i modne sukienki, swetry, spodnie, koszule, tuniki, garnitury, stroje kąpielowe, kurtki, płaszcze, spódnice, kamizelki ale również obuwie. Ogromna ilość wariantów kolorystycznych i rozmiarów pozwoli Ci na wybór propozycji idealnej dla Ciebie. To świetny sklep do którego warto jest zajrzeć.
Powrót do góry
grekar
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 18 Lis 2024, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz eleganckiej sukienki na wesele, zajrzyj na stronę Hexeline. Mają tam piękne propozycje, które podkreślą klasę i styl.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 4 Mar 2025, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam w temacie super wykonanych sukienek zajrzeć do oferty od https://butiklalala.pl/sukienki-na-wesele Dzięki jego bardzo bogatej ofercie, każda z Pań znajdzie dla siebie zjawiskową sukienkę, zgodną z aktualnymi trendami i co obecnie najważniejsze w niskiej cenie. Ich asortyment jest bardzo rozbudowany i trafi w każdy gust. Polecam.
Powrót do góry
liliputi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 19 Maj 2026, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja przy wyborze sukienki na wesele nauczyłam się jednej rzeczy — na zdjęciu wiele modeli wygląda świetnie, a dopiero przy przymiarce wychodzi, czy faktycznie dobrze leżą 😅 Jeśli szukasz czegoś bardziej od casualowych sieciówek, to warto patrzeć na sklepy, które mają większy wybór różnych marek w jednym miejscu. Na Zielony Butik widzę sporo sensownych modeli, nie tylko typowo „weselnych”, ale też takich, które później da się założyć na inne okazje: https://zielonybutik.pl/kobiety/odziez/sukienki oraz jeśli ktoś lubi trochę bardziej swobodny, jeansowo-miejski styl, to są też konkretne modele Mustang: https://zielonybutik.pl/s/184/sukienki-damskie-mustang
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 30 Sie 2026, 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy sukienkach na wesele najczęstszy kłopot to rozjazd między tabelą rozmiarów a rzeczywistością, zwłaszcza w talii. Warto zamawiać z zapasem czasu, żeby dało się wymienić rozmiar bez nerwów tydzień przed uroczystością. Zajrzyj do Bialcon, mają rozmiary od 34 aż do 52, więc wybór fasonów jest szeroki niezależnie od sylwetki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: