|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2026, 9:32 Temat postu: Jak to jest z kolposkopią. Czy jest bolesna? |
|
|
| Jak to jest z tą kolposkopią czy faktycznie boli, jak są pobierane wycinki to dają znieczulenie a może któraś z was spotkała się z tym że w niektórych miejscach nie dają znieczulenia. Słyszałam że robią też pod narkozą? Pierwszy raz mam mieć robioną i trochę się boję że będzie bolało. Jeszcze dopytam czy te wycinki to inaczej biopsja ze stresu nie dopytałam lekarza o nic tak naprawdę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2026, 10:28 Temat postu: |
|
|
Weź ze znieczuleniem nic nie czujesz-bajka. Za to mialam gastroskopię bez znieczulenia i malo sie nie udusiłam lekarz byl zły bo dawałam mu znac ze sie duszę a on "nie udusi sie pani" chyba lepiej wiem czy sie uduszę. I zakończył leczenie mowi ze nic nie widzi.. masakra nigdy wiecej bez znieczulenia.
Zerknij sobie na stronę:
https://promolook.pl/kolposkopia-w-bielsku-jak-wyglada-badanie-i-kiedy-warto-je-zrobic/
Opisane jest tutaj jak wygląda samo badanie i kiedy warto jest je wykonać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luciah bywalec

|
Wysłany: Pią 15 Maj 2026, 15:11 Temat postu: |
|
|
| Trochę się stresuję przed tą kolposkopią, bo słyszałam różne opinie. Chciałam dopytać znajomej, ale ona miała ją robioną w innym miejscu i nie mogła mi za dużo powiedzieć. Z tego co wiem, to znieczulenie powinno pomóc i nie ma co się bać, a wycinki to właśnie biopsja. Swoją drogą, trafiłam na stronę Szpital Carolina i mają tam sporo informacji o tym badaniu oraz poradników. Może warto zajrzeć? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|