Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Hybrydy mi sie nie trzymają

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Papryczkaa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 10 Kwi 2026, 10:19    Temat postu: Hybrydy mi sie nie trzymają Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny co myślicie o manicure tytanowym? Ma któraś z tym styczność albo opinie na ten temat? Bo już nie mam pomysłu na swoje paznokcie przez problemy hormonalne ta hybrydya i żele raz mi się trzyma stylizacja raz nie
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 10 Kwi 2026, 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opcji może być kilka... Może być źle przygotowana płytka, może być kiepski/stary żel lub hybryda, bądź po prostu problemy hormonalne. Ja np wszystkie badania mam ok 5 lat robilam sobie sama żele/hybrydy i nagle od pół roku dupa. Nic się trzymało, a z hormonami wszystko ok. Przeszłam na akryle i tytany. I nie wrócę już nigdy do żeli i hybryd. Nie potrzebuje lampy, jak jadę gdzieś na weekend to biorę mały woreczek z akrylami lub tytanami i sobie coś dorobię szybciutko. W robocie mi się tak nie łamią jak robiły to nie raz żele czy hybrydy. Paznokcie robię również paru osobom z rodziny i wszystkich staram się przekonać do akryli lub tytanu. Myślę że to super ok

A jeśli mogłabym polecić produkty do robienia paznokci to zdecydowanie będzie to Eclair https://eclair-nail.com/pl/94-manicure-hybrydowy Super firma moim zdaniem uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: