Wysłany: Pią 10 Kwi 2026, 10:19 Temat postu: Hybrydy mi sie nie trzymają
Dziewczyny co myślicie o manicure tytanowym? Ma któraś z tym styczność albo opinie na ten temat? Bo już nie mam pomysłu na swoje paznokcie przez problemy hormonalne ta hybrydya i żele raz mi się trzyma stylizacja raz nie _________________ Przyszła panna młoda
Opcji może być kilka... Może być źle przygotowana płytka, może być kiepski/stary żel lub hybryda, bądź po prostu problemy hormonalne. Ja np wszystkie badania mam ok 5 lat robilam sobie sama żele/hybrydy i nagle od pół roku dupa. Nic się trzymało, a z hormonami wszystko ok. Przeszłam na akryle i tytany. I nie wrócę już nigdy do żeli i hybryd. Nie potrzebuje lampy, jak jadę gdzieś na weekend to biorę mały woreczek z akrylami lub tytanami i sobie coś dorobię szybciutko. W robocie mi się tak nie łamią jak robiły to nie raz żele czy hybrydy. Paznokcie robię również paru osobom z rodziny i wszystkich staram się przekonać do akryli lub tytanu. Myślę że to super ok