|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda87 guru
|
Wysłany: Pią 29 Sty 2010, 0:21 Temat postu: |
|
|
takich podobnych sytuacji jest mnóstwo.... i ja uważam, że nie nalezy podczas wesela gloryfikować wszystkich, jesli wogóle sobie na to nie zasłużyli. Nie można, bo to przede wszystkim nie w porządku wobec tej 'części rodziców', która pomaga i wspiera. Dlatego najlepiej chyba nie robić w takiej sytuacji oficjalnych podziękowań, tylko na osobności zrobić to dla osób, którym się to naprawdę należy. Czy będą to mniejsze podziękowania, jesli wypowie je się bez świadków? nie sądzę |
|
Powrót do góry |
|
|
natalia23 kandydat
|
Wysłany: Pon 20 Wrz 2010, 14:23 Temat postu: |
|
|
Ciekawy temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
bridezilla początkujący
|
Wysłany: Sob 7 Mar 2015, 0:55 Temat postu: |
|
|
przeczytałam wszystkie wypowiedzi i dużo wątpliwości mi rozwiałyśmy. Tata A. nie żyje zmarł miesiąc przed naszym pierwszym spotkaniem
na początku strasznie się obawiałam tej wizyty na cmentarzu ale teraz jestem już spokojniejsza
Ślub mamy o 16 więc jak po 14 rodzice zrobią błogosławieństwo to przed 15 możemy jechać na cmentarz i potem do kościoła
Chce również podczas modlitwy powszechnej wspomnieć o Tacie A.
W co myślicie by podczas podziękować "role" Taty A. przejął jego chrzestny (był bratem taty A.) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Pon 13 Sie 2018, 14:57 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciężko jest mówić o śmierci bliskich. Warto jednak wspomnieć, osobom które najgorsze mają przed sobą, że zawsze w takiej sytuacji należy rozejrzeć się za firmą pogrzebową, która oferuje tanie usługi pogrzebowe. Dzięki niej będziemy pewni, że nie zostaniemy ruiną finansową. Taki zakład pogrzebowy Warszawa to Elizjum. |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Pon 24 Lut 2020, 20:16 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o usługę kremacji to mogę polecić ten zakład pogrzebowy https://www.elizjum-warszawa.pl/ Dodatkowo mają pełny zakres usług z zakresu pochówku. Poprowadzą w ostatnią drogę bliską ci osobę z godnością i szacunkiem. Zapoznaj się z stroną jeśli zmusiła cię do tego sytuacja życiowa i sprawdź co potrzebujesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
jezyk maniak
|
Wysłany: Sro 15 Maj 2024, 10:48 Temat postu: |
|
|
Organizacja pożegnania była dla mnie wyzwaniem zarówno psychicznym, jak i fizycznym. Kolega polecił mi zakład pogrzebowy dostępny na https://pogrzebymortis.pl/kremacja/, i zamierzam sprawdzić ich ofertę. Może warto, abyście również to rozważyli. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
jankowata kandydat
|
Wysłany: Czw 13 Cze 2024, 20:07 Temat postu: |
|
|
Podziwiam osoby, które były w stanie same zająć się organizacją pogrzebu po stracie bliskiej osoby. Całe szczęście są takie zakłady pogrzebowe jak Lethe w Warszawie, które służą pomocą i wsparciem. Jak się do nich ktoś zgłosi to zawsze pomogą i wezmą na siebie organizację ceremonii pogrzebowej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|