Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alka223 bywalec
|
Wysłany: Nie 25 Lut 2024, 22:22 Temat postu: Szybki rozwód Trójmiasto |
|
|
Moje małżeństwo to jedno wielkie nieporozumienie. Zupełnie nie tak sobie je wyobrażałam. Teraz chcę je szybko zakończyć. Macie jakieś namiary na dobrego adwokata, który pokieruje sprawą jak należy? |
|
Powrót do góry |
|
|
hanusiek11 bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Lut 2024, 0:14 Temat postu: |
|
|
Jasne! Polecam Pana Michała Mindykowskiego. Najważniejsze jest to, że do każdej sprawy podchodzi indywidualnie z empatią. |
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lut 2024, 22:08 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi przykro gdy słyszę o rozpadzie kolejnego małżeństwa. Również z czystym sumieniem polecam Pana Michała Mindykowskiego. Na pewno zajmie się sprawą z dużym zaangażowaniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepi983 bywalec
|
Wysłany: Czw 29 Lut 2024, 12:27 Temat postu: |
|
|
Sprawa bardzo przykra, na pewno zależy Ci żeby szybko ją zakończyć. Właśnie dlatego zadzwoń do Pana Mindykowskiego, umów się na spotkanie. Na pewno wszystko przebiegnie sprawnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Alka223 bywalec
|
Wysłany: Czw 29 Lut 2024, 15:47 Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi. Dobrze wiedzieć, że jest ktoś u nas godny uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
jesse99 początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Mar 2024, 8:17 Temat postu: |
|
|
Naczelna Izba Adwokacka prowadzi katalog prawników według regionu i specjalizacji, w tym prawa rodzinnego. Możesz przeszukać ich stronę internetową, aby znaleźć prawników zajmujących się rozwodami w Twojej okolicy. contexto |
|
Powrót do góry |
|
|
JustaG kandydat
|
Wysłany: Sro 18 Wrz 2024, 9:35 Temat postu: |
|
|
Masz problem z rozwodem? Nie wiesz od czego zacząć? To polecam kancelarie Koschel-Sturzbecher Pani Agata jest moim zdaniem najlepsza umie pomóc o to w trudnych sprawach. |
|
Powrót do góry |
|
|
zofiaczartoryska kandydat
|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2024, 11:48 Temat postu: |
|
|
Co to w zasadzie oznacza szybki rozwód? Tego typu spraw często nie da się załatwić tak po prostu od ręki... Jeśli zdecydujesz się na postępowanie ze wskazaniem winnego rozpadu związku małżeńskiego, musisz się liczyć, że taka sprawa może potrwać nawet kilka lat. Rozwód z orzeczeniem o winie szczegółowo został opisany w artykule https://kancelaria-zkz.pl/na-czym-polega-rozwod-z-orzeczeniem-o-winie/, który warto przeczytać przed podjęciem ostatecznej decyzji o sposobie zakończenia związku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|