|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andżelisia1 maniak
|
Wysłany: Czw 30 Mar 2023, 9:55 Temat postu: |
|
|
Z tego co widziałam ostatnio to dosyć dobrym rozwiązaniem jest kocyk bambusowy . Faktycznie jest on bardzo solidnie wykonany i co ważne można go kupić w konkurencyjnej cenie, więc jak dla mnie oferta jest świetna |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepi983 bywalec
|
Wysłany: Pon 3 Kwi 2023, 20:57 Temat postu: |
|
|
Właśnie kompletuję wyprawkę dla swojej córeczki. W przypadku wózka wybór jest wyjątkowo ciężko. Bardzo spodobał mi się Cavoe Axo Style. Słyszeliście o nim? |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Wto 5 Wrz 2023, 8:53 Temat postu: |
|
|
Pamiętaj o mleku modyfikowanym. Mleka marki Bebilon są moim zdaniem najlepsze. Można je zakupić w aptekach DOZ i nigdy nie ma problemów z ich dostępnością. Warto poczytać sobie też o specjalistycznych mlekach, które mają w swojej ofercie. Uważam, że warto mieć takie mleko zawsze pod ręką. |
|
Powrót do góry |
|
|
kankonada gaduła
|
Wysłany: Pią 29 Wrz 2023, 8:32 Temat postu: |
|
|
Ja dają córce mleko modyfikowane Bebiko. To dosłownie to samo co Bebilon, nawet produkuje je ta sama marka. Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać? |
|
Powrót do góry |
|
|
Alka223 bywalec
|
Wysłany: Sob 6 Sty 2024, 21:02 Temat postu: |
|
|
Przy wyprawce ogromną rolę ma jakość kupowanych produktów. Aby zapewnić dziecku wygodę i bezpieczeństwo, a także mieć pewność, że produkt posłuży tak długo, to muszą mieć dobrą jakość. W przypadku wózka na pewno świetnie sprawdzi się Euro-Cart Volt Pro. Zgrabny, odpowiedni dla aktywnych rodziców. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
hanusiek11 bywalec
|
Wysłany: Nie 11 Lut 2024, 13:18 Temat postu: |
|
|
Jak będziesz szukać wózka odpowiedniego dla siebie, to polecam zastanowić się nad Euro-Cart Flex. Wózek ma duże koła, jest lekki i zgrabny. Nadaje się na całe wózkowanie (już od pierwszych dni życia malucha) i na każdy teren. Plusem jest też pojemny kosz zakupowy. Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|