|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenkaa guru
|
Wysłany: Wto 22 Sie 2023, 13:52 Temat postu: |
|
|
Polecam w poszukiwaniu idealnej uczelni dla siebie zajrzeć do oferty jaką posiada https://wwsh.edu.pl/ Dodatkowo w celu poszerzenia wiedzy i uzupełnienia kompetencji WWSH umożliwia studentom korzystanie z wachlarza kursów tematycznych i studiów podyplomowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Alka223 bywalec
|
Wysłany: Pon 18 Wrz 2023, 21:50 Temat postu: |
|
|
Ja wciąż nie wiem co chcę robić, a w tym roku piszę maturę |
|
Powrót do góry |
|
|
hanusiek11 bywalec
|
Wysłany: Pon 18 Wrz 2023, 21:54 Temat postu: |
|
|
Największym problemem jest znalezienie kierunku odpowiedniego dla siebie i miejsca gdzie warto go studiować. Jako osoba będąca na pedagogice, myślę że warto kontynuować naukę tutaj: https://www.podyplomowka.edu.pl/specjalnosci . Studia podyplomowe można tutaj zrobić bez tak bardzo stresującego egzaminu końcowego, a studia odbywają się zaocznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
zelma30 początkujący
|
Wysłany: Sro 20 Gru 2023, 12:42 Temat postu: |
|
|
Sprawdź, dlaczego warto postawić na zajęcia prowadzone przez WSB-NLU. Po ukończeniu studiów podyplomowych MBA Absolwent nabywa niezbędne kwalifikacje do zajmowania wysokich stanowisk menedżerskich i nadzorczych (członkowie zarządu i rad nadzorczych) oraz kierowników średniego i wysokiego szczebla różnych przedsiębiorstw. _________________ mba |
|
Powrót do góry |
|
|
Sania uzależniony
|
Wysłany: Czw 29 Lut 2024, 8:23 Temat postu: |
|
|
Będąc na etapie poszukiwań konkretnych opcji ciekawych kierunków studiów to jak najbardziej warto mieć lepszy przegląd konkretnych propozycji przygotowanych przez uczelnię https://wwszip.pl/studia-licencjackie/ To doskonała okazja dla wszystkich, którzy pragną zdobyć solidne wykształcenie na poziomie licencjata w różnorodnych dziedzinach, takich jak pedagogika, praca socjalna, politologia czy zarządzanie. Studia prowadzone są przez wykwalifikowaną kadrę akademicką, a programy nauczania zapewniają solidne przygotowanie do przyszłej kariery zawodowej. Co najważniejsze uwzględniając też zmiany jakie w danych zawodach zachodzą. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|