|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
barksi uzależniony
|
Wysłany: Sro 20 Kwi 2022, 14:11 Temat postu: |
|
|
Gotować za bardzo nie lubię, ale za to jeść kocham. Jeśli jesteście z Warszawy i interesuje was jakaś ciekawa i smaczna restauracja, to ja polecam od siebie lokal Bubbles, jest świetny. Co do miejsca, to mieści się on w centrum Warszawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
wceen kandydat
|
Wysłany: Wto 27 Wrz 2022, 11:34 Temat postu: |
|
|
Thanks! |
|
Powrót do góry |
|
|
WaclawWasilewski początkujący
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2022, 13:04 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o gotowanie, to moim zdaniem niezbędna jest tapioka z https://planteon.pl/zdrowa-zywnosc/superfoods/tapioka-granulki . Warto pomyśleć o weganach i użyć tego składniku specjalnie dla nich. Często używana jest do wyrobu ciastek, puddingów i innych deserów. Używana jest także do zagęszczania zup, gulaszów i sosów. Tapioka jest bezglutenowa, co czyni ją świetną alternatywą dla osób cierpiących na celiakię lub nietolerancję glutenu. Jest również niskokaloryczna i bogata w węglowodany, co czyni ją zdrowym wyborem dla osób na diecie odchudzającej. Tapioka ma kilka korzyści zdrowotnych: pomaga obniżyć poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko chorób serca, a nawet może pomóc w utracie wagi. Ponadto nie ma własnego smaku, więc może być stosowana do dodawania smaku do innych potraw bez dodawania dodatkowych kalorii lub tłuszczu. Ponieważ tapioka jest naturalną skrobią, przechodzi przez organizm dość szybko, więc może być dobrym wyborem dla tych, którzy chcą ograniczyć swoją ekspozycję na węglowodany. |
|
Powrót do góry |
|
|
jezyk maniak
|
Wysłany: Czw 20 Paź 2022, 12:12 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jesteście zainteresowani jakimiś ciekawymi przepisami na sałatki, to myślę że najlepiej będzie, jak zerknijcie sobie na stronę tego portalu https://www.winiary.pl/przepis/salatki/. Mnie osobiście wpadła tam oko sałatka gyros i chyba zdecyduje się ją przyrządzić na dzisiejszą kolację. |
|
Powrót do góry |
|
|
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Pon 14 Lis 2022, 9:49 Temat postu: |
|
|
macie swoje ulubione sklepy spożywcze gdzie zawsze kupujecie jedzenie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Michalina89 uzależniony
|
Wysłany: Sro 19 Lip 2023, 9:11 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o zdrową żywność, ciężko utrzymać ją w dobrej kondycji, jak na przykład owoce. Można temu zaradzić zakupując liofilizator. Przyznam szczerze, że bardzo spodobała mi się oferta tej firmy https://frostx.pl/pl/blog/domowy-liofilizator-zywnosci/ i zastanawiam się nad zakupem jakiegoś urządzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Czw 7 Wrz 2023, 5:58 Temat postu: |
|
|
Rewelacyjny smak jedzenia z dostawą do domu zapewnią Wam w https://enklawacafe.pl/dostawa/ To miejsce pozwala na wybór dogodnej dla siebie opcji i spędzenia czasu w klimatycznym wnętrzu lub dostarczenia wyśmienitych potraw do domu. Dania przygotowywane są z wysokiej jakości produktów sprowadzanych od lokalnych dostawców. To miejsce przyjazne, tętniące życiem, wyrafinowane, a jednocześnie rozrywkowe. Ja zawsze zachwycam się każdym otrzymanym daniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|