|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karina26 uzależniony
|
Wysłany: Sob 28 Lip 2018, 17:22 Temat postu: Dobry puder - jaki? |
|
|
Jak wybrać odpowiedni puder?
Myślałam że to jest jeden rodzaj i już.
Mam problem na co się zdecydować. |
|
Powrót do góry |
|
|
welonowa89 uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
barksi uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
Antia88 początkujący
|
Wysłany: Pią 28 Maj 2021, 16:54 Temat postu: |
|
|
Na rynku dostępnych jest wiele pudrów do twarzy. Matujące, rozświetlające, sypkie, w kamieniu, dające kolor, transparentne. Często zastanawiamy się jaki puder wybrać i który będzie dla nas najlepszy. Nie ma jednej recepty dla wszystkich, bo jak to często bywa nie zawsze kosmetyk, który sprawdzi się u kogoś, będzie dobry także dla nas. Jednak można zawęzić poszukiwanie pudru idealnego, wybierając te czynniki, które nam odpowiadają. Wiele dobrej jakości produktów znalazłam na www.ceneo.pl/Pudry_do_twarzy/Wlasciwosci:Rozjasniajace.htm. |
|
Powrót do góry |
|
|
dyzio69 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Perfekcyjna kandydat
|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 10:32 Temat postu: |
|
|
Według mnie najlepszy jest puder transparentny Eveline o nazwie Variete. Matowi skórę na wiele godzin, współgra z innymi kosmetykami. Fajny |
|
Powrót do góry |
|
|
hanusiek11 bywalec
|
Wysłany: Wto 8 Sie 2023, 21:02 Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie zdecydowanie wygrywa Eveline Variete puder transparentny z lawendą. Nie dość, że dobrze utrwala makijaż i matuje, to jeszcze nie pozwala na przesuszenie cery. Cudo <3 |
|
Powrót do góry |
|
|
Lunna kandydat
|
Wysłany: Sro 30 Sie 2023, 9:31 Temat postu: |
|
|
Moim numerem 1 jest obecnie ten transparentny Variete z lawendą i skwalanem z Eveline Cosmetics. Nie tylko tuszuje niedoskonałości ale też kapitalnie wygładza. |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Pon 4 Wrz 2023, 22:37 Temat postu: |
|
|
Dla mnie bardziej istotny w makijażu jest podkład, ponieważ bardzo dobrze wygładza cerę, ukrywa różne niedoskonałości i wyrównuje koloryt. Podkład trzeba dobrać do tego, jaką mamy cerę. Tutaj https://www.patrycjastory.pl/jak-wybrac-podklad-do-cery-dojrzalej/ możecie sprawdzić, co warto wybierać dla cery dojrzałej. |
|
Powrót do góry |
|
|
feil.verona początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Wrz 2023, 11:42 Temat postu: |
|
|
Ja również uważam, że podkład jest najbardziej istotny |
|
Powrót do góry |