|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maddika bywalec
|
Wysłany: Pon 27 Lut 2023, 18:14 Temat postu: |
|
|
Tak, my właśnie też jesteśmy na Bebilonie, kupuję w doz bo tam najtaniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
jezyk maniak
|
Wysłany: Wto 28 Lut 2023, 16:31 Temat postu: |
|
|
Nie ukrywam, że sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym znaleźć jakieś ciekawe kosmetyki dla mojego dziecka, jak np. balsam dla dzieci Koleżanka doradziła mi, że całkiem spory wybór tego typu produktów można znaleźć w ofercie tego sklepu e-kidsplanet.com i chyba zdecyduję się tam na małe zamówienie. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek tam coś kupowaliście. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepi983 bywalec
|
Wysłany: Wto 4 Kwi 2023, 10:39 Temat postu: |
|
|
Ja stoję właśnie przed wyborem wózka. Nie jest to łatwe. Poświęciłam na to mnóstwo czasu, a wciąż pojawiają się nowe wątpliwości. Największą pewność budzi we mnie Euro-Cart Flex. Wózek wydaje się być idealny na moje potrzeby. Co o nim myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
kamaika kandydat
|
Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 15:01 Temat postu: |
|
|
A właśnie słyszałam, że Bebilon w dozie jest stacjonarnie dostępny w dobrej cenie, promocja już chwilę trwa wiec chyba też się skuszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepi983 bywalec
|
Wysłany: Sob 3 Cze 2023, 20:05 Temat postu: |
|
|
Wybór wózka jest istotny. Moją uwagę przykuł Riko Nesa. Wózek wygląda nowocześnie i w specyfikacji niczego mu nie brakuje. Moje oczekiwania spełnia w 100%, więc polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
aldegunda gaduła
|
Wysłany: Pią 7 Lip 2023, 14:33 Temat postu: |
|
|
U mojego malucha był spory problem z ulewaniem. Nie mogliśmy znaleźć odpowiedniego mleka - aż trafiliśmy w końcu na Bebilon AR Expert. Kupujemy go zazwyczaj w aptekach DOZ. Polecam w takich sytuacjach, problemy się skończyły |
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Sob 8 Lip 2023, 20:18 Temat postu: |
|
|
Wybierając wózek, w cale nie musisz ograniczać się do tych typowo wielofunkcyjnych. Dla mnie bardzo fajnym, ciekawym rozwiązaniem jest Euro-Cart Flex - spacerówka na każdy teren, odpowiednia już dla niemowląt |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Sro 22 Lis 2023, 14:16 Temat postu: |
|
|
Jednym z świetnych sklepów gdzie znajdziecie takie produkty dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej jest https://caretero.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Wto 12 Gru 2023, 16:35 Temat postu: |
|
|
Gdzie znaleźć butelki dla dzieci? Wiem, że na rynku jest dość duży wybór, co osobiście sprawia, że mam mały problem z wyborem, dlatego liczę na konkretne podpowiedzi. Butelki chciałabym zamówić na stronie https://sugilo.pl - Artykuły dla dzieci, niemowlęce - sklep dla niemowląt | Sugilo.pl. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|