|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wirelka początkujący
|
Wysłany: Pią 2 Cze 2023, 7:40 Temat postu: |
|
|
Jak dobre kosmetyki to na pewno Olejek Busajna. Znakomity jest. Dłużej opalenizna się utrzymuje a przy tym ujedrnia i nawilza skóre |
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Sro 7 Cze 2023, 11:05 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że najlepsze kosmetyki to te naturalne. Nie wprowadzamy wtedy chemii ani do organizmu ani do środowiska. Wyjątkowo ciekawie dla mnie zapowiadają się kosmetyki Herbapol Polana, bo mimo dobrego składu, są też w przyzwoitych cenach. Próbowaliście ich kiedyś? |
|
Powrót do góry |
|
|
KasjuszMag kandydat
|
Wysłany: Pią 9 Cze 2023, 9:29 Temat postu: |
|
|
W naszej hurtowni fryzjerskiej znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do swojego salonu fryzjerskiego. Oferujemy szeroki wybór profesjonalnego sprzętu, od suszarek do włosów i prostownic, po lokówki i farby do włosów. Nasza hurtownia zapewnia wysoką jakość produktów renomowanych marek, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Dzięki naszej bogatej ofercie szamponów i kosmetyków fryzjerskich, masz pewność, że zadbamy o pełne zadowolenie Twoich klientów. Odwiedź naszą hurtownię fryzjerską już dziś i odkryj świat profesjonalnego sprzętu i produktów do włosów. |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 uzależniony
|
Wysłany: Czw 15 Cze 2023, 12:04 Temat postu: |
|
|
Mnie przykładowo teraz zainteresował sklep https://beardman.pl/kategoria/pielegnacja-tatuazu - ponieważ widzę, że tam można kupić różnorodne produkty, nawet i do pielęgnowania tatuażu. Właśnie bratu coś takiego chciałabym kupić w prezencie na imieniny, ale najpierw chcę poznać wasze opinie... |
|
Powrót do góry |
|
|
adunia44 bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Cze 2023, 9:58 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam testować nowości a już największą fanką jestem kolorówki. Mam w swojej toaletce przy której się maluję bardzo dużo różnych kosmetyków, na pewno najwięcej jest z kategorii pomadki do ust, bo bardzo lubię je podkreślać. Teraz wraca moda na błyszczące usta więc oczywiście takich pomadek nie może u mnie zabraknąć |
|
Powrót do góry |
|
|
densy gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
raffowa kandydat
|
Wysłany: Czw 20 Lip 2023, 21:34 Temat postu: |
|
|
Seria Vitamin C 3x Action z Eveline. Tam są świetne kosmetyki z 3 formami witaminy C w składzie. Jeśli skóra potrzebuje regeneracji, odżywienia, nawilżenia, rozświetlenia - to będzie najlepszy wybór |
|
Powrót do góry |
|
|
Halciaa kandydat
|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 20:03 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam naturalny Olejek Busajna ze Sri Lanki. Mega i do ciała i do twarzy. Nawilża, ujędrnia i pomaga zachowac na dłużej ładna opalenizne |
|
Powrót do góry |
|
|
anka3212 kandydat
|
Wysłany: Czw 10 Sie 2023, 9:17 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio szukałam dobrego żelu do włosów i taki znalazłam! |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 uzależniony
|
Wysłany: Nie 13 Sie 2023, 16:49 Temat postu: |
|
|
A czy macie jakieś doświadczenie z firmą 4 Szpaki? Bo ja właśnie zastanawiam się nad tym - czy tam nie kupić chociażby mydła w płynie, bo ponoć są całkowicie naturalne. Co możecie mi doradzić? Co napiszecie mi na ich temat? Czy faktycznie ich produkty są takie dobre? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|