|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aania992 gaduła

|
Wysłany: Sro 24 Maj 2023, 9:58 Temat postu: |
|
|
Wyprawka to trudny temat. Sama zaczęłam ja kompletować. Na tą chwilę najtrudniej było podjąć decyzję związaną z wyborem wózka. Najlepszym dla mnie wydaje się być Cavoe Osis. Jest zgrabny i lekki, szybko się składa i nada się do miasta. Pozostaje przy tym wygodny i bezpieczny dla malucha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 29 Maj 2023, 12:54 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz wysokiej jakości produktów stworzonych z myślą o bezpieczeństwie każdego dziecka to koniecznie zajrzyj do https://www.sensillo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Sob 3 Cze 2023, 20:24 Temat postu: |
|
|
Dużą rolę w wyprawce odgrywa wózek. Moją uwagę przykuł Cavoe Axo Style. Jest elegancki, nowoczesny i super wygodny. Przez całe wózkowanie będzie dawał dużo komfortu i bezpieczeństwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 26 Cze 2023, 9:08 Temat postu: |
|
|
Polecam szczerze w poszukiwaniu asortymentu dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej zajrzeć do sklepu https://caretero.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
wodna12 kandydat

|
Wysłany: Pon 26 Cze 2023, 14:08 Temat postu: |
|
|
W natłoku różnych rzeczy przed przyjściem na świat maleństwa warto zawczasu przygotować wyprawkę. Nie zapomnijcie o nożyczkach dla niemowląt, jest to często pomijany, a niezwykle istotny przyrząd. _________________ Boho rządzi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Cze 2023, 18:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie mleka modyfikowanego, to warto zajrzeć do DOZ tam jest Bebilon cały czas w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aldegunda gaduła

|
Wysłany: Pią 7 Lip 2023, 14:32 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o mleko to dobrze wiedzieć, że na rynku dostępne są mleka początkowe które można stosować od urodzenia dziecka. Jest to na przykład mleko Bebilon Pronutra-Advance, które kupicie w aptekach DOZ. Uważam, że jest to najlepsza możliwa alternatywa dla mleka matki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 16:30 Temat postu: |
|
|
Mnie również udało się kupić w DOZie Bebilon w bardzo dobrej cenie, w sumie stacjonarnie nie znalazłam taniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 27 Lip 2023, 13:16 Temat postu: |
|
|
Polecam szczerze w poszukiwaniu asortymentu dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej zajrzeć do sklepu https://caretero.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Wysłany: Wto 8 Sie 2023, 19:56 Temat postu: |
|
|
W poszukiwaniu wózka polecam zwrócić uwagę na Riko Basic Plus. Warto się nad nim zastanowić chociażby ze względu na niską cenę i dobra jakość. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|