|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Molly333 kandydat

|
Wysłany: Wto 9 Maj 2023, 9:58 Temat postu: |
|
|
kamaika napisał: | W doz warto kupować stacjonarnie, jak dla mnie ceny nie do pobicia, najlepsze na rynku. |
Zgadza się i cały czas trzymają ceny na tym samym poziomie, gdzie indziej poszły już mocno w górę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bridgette.rippin początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Maj 2023, 10:42 Temat postu: |
|
|
Co myślicie o regularnym przyjmowaniu suplementów diety? Moim zdaniem przede wszystkim powinniśmy zadbać o zbilansowane odżywianie, jednak przyjmowanie preparatów z witaminami też może być bardzo pomocne w zachowaniu zdrowia. _________________ adek witaminy |
|
Powrót do góry |
|
 |
agate kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Maj 2023, 13:50 Temat postu: |
|
|
Chciałbym zacząć stosować selank. Czy ktoś mógłby polecić mi sprawdzony sklep internetowy, w którym mogę go kupić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 10:40 Temat postu: |
|
|
Powiem wam, że ja od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym jak wyglądają odpowiednie normy witaminy d . Ogólnie bardzo ważne jest też by regularnie się odżywiać i stosować też odpowiednie witaminy, a wy co możecie mi doradzić jesli chodzi o stosowanie witamin? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pią 26 Maj 2023, 5:19 Temat postu: |
|
|
Z swojej strony mogę Wam polecić bardzo bogatą ofertę sterydów jakie znajdziecie na https://sterydy.net.pl/ Nie tylko znajdziecie tam wysokiej jakości produkty o bardzo konkurencyjnych cenach ale również uzyskacie wszelkie informacje o nich. Jestem pewna że z ich pomocą znajdziecie idealny produkt dla siebie i otrzymacie swoje zamówienie w krótkim czasie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzolkaaaa0 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 kandydat

|
Wysłany: Pon 29 Maj 2023, 18:29 Temat postu: |
|
|
kamaika napisał: | W doz warto kupować stacjonarnie, jak dla mnie ceny nie do pobicia, najlepsze na rynku. |
No i cały czas trzymają w doz te same ceny, podwyżek póki co nie zauważyłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Pon 29 Maj 2023, 20:03 Temat postu: |
|
|
Zgadza się i to najważniejsze bo człowiek kupuje trochę tych leków, jak idę do DOZ to mam pewność niż zapłacę więcej niż się spodziewam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|