|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sob 28 Maj 2022, 19:09 Temat postu: |
|
|
Ostatnio właśnie szukałam dobrej karty pamięci i jednak najlepiej sprawdziła się u mnie Szybka karta M2AA. Szczerze mówiąc jestem z niej mega zadowolona. Jest naprawdę bardzo szybka i działa bez żadnych problemów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Wysłany: Pon 30 Maj 2022, 18:27 Temat postu: |
|
|
Witam,zawsze wybierałam smartfony,jednak ostatnio tknęło mnie,by zainwestować pierwszy raz w zyciu w iphona, poniewaz podobno system apple ma wielkie mozliwosci. https://idream.pl/iphone/iphone-13-pro.html Co o tym sądzicie? Będę bardzo wdzięczna za wasze opinie i komentarze,pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katra kandydat

|
Wysłany: Sro 21 Wrz 2022, 17:25 Temat postu: |
|
|
poczytaj opinie, obejrzyj recenzje na yt. Ja polecam iphone bo mają dobre aparaty, są kompaktowe, bateria długo trzyma, nie zawieszają się nawet jak mam otwartych dziesiątki aplikacji, czy stron w przeglądarce. Niedawno kupiłam iphone 14 pro w sklepie iMad https://imad.pl/dla_ciebie/sklep.html, szybko otrzymałam przesyłkę. Zapoznaj się z ich oferta, może znajdziesz coś dla siebie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jovani61 początkujący

|
Wysłany: Sob 8 Paź 2022, 16:49 Temat postu: |
|
|
Kupujecie telefon i do tego macie numer na kartę? Czy wolicie telefony w abonamencie? Która opcja jest lepsza według Was? Ja już nigdy nie wezmę abonamentu, za mocno się przejechałam na tym _________________ Sprawdzanie numerów dlaczego warto to robić |
|
Powrót do góry |
|
 |
weselemoje kandydat

|
Wysłany: Wto 11 Paź 2022, 6:19 Temat postu: |
|
|
Warto poczytać - https://www.bssolutions.pl/technologia/zbity-ekran-w-smartfonie-ile-kosztuje-wymiana jak zabezpieczyć telefon, oraz ile może kosztować wymiana uszkodzonego ekranu. Niestety w wielu nowoczesnych telefonach, ten koszt jest bardzo duży, powód jest jeden ekran to jeden z najdroższych elementów, sama jego wymiana często jest bardzo problematyczna i wiąże się z poważną ingerencją w telefon.
Ostatnio zmieniony przez weselemoje dnia Pią 14 Paź 2022, 20:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jadyn.jacobson początkujący

|
Wysłany: Wto 11 Paź 2022, 13:13 Temat postu: |
|
|
Nowoczesne telefony komórkowe to prawdziwe mobilne centra łączności ze światem. Pozwalają nam one przede wszystkim na wykonywanie połączeń głosowych i wysyłanie wiadomości tekstowych w oparciu o numery telefonu. _________________ Lokalizowanie telefonu – sprawdzaj położenie urządzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 22:09 Temat postu: |
|
|
Według mnie sam telefon jest ważny, ale nie najważniejszy. Nie oszukujmy się, wiele modeli ma zbliżone parametry i różnią się detalami i logiem marki. Ważniejsze wydaje się wybranie operatora sieci komórkowej, bo to przekłada się na stałe wydatki. Teraz jest spora konkurencja wśród sieci komórkowych, jest kilka, które oferują tani abonament i internet mobilny bez limitu. Przykładem może być sieć https://otvarta.pl/. Warto zatem przejrzeć oferty i wybrać coś korzystnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|