|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodkoslona uzależniony

|
Wysłany: Sro 17 Maj 2023, 10:13 Temat postu: |
|
|
Myślę, że spodobać Wam się mogą także ozdoby do ogrodu - tanie i sprawdzone tylko od Hortus: https://hortus.biz.pl/ . Uważam, że w każdym ogrodzie powinny znaleźć się elementy dekoracyjne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek131 bywalec

|
Wysłany: Nie 21 Maj 2023, 11:38 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam spędzać wolny czas w moim ogrodzie, ponieważ bardzo mnie to odpręża i chce, aby prezentował się on jak najlepiej. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z wyposażeniem ogrodowym, to polecam Wam sprawdzić stronę - https://ogrod24.com/meble-ogrodowe/skrzynie-ogrodowe . |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkolol kandydat

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 21:34 Temat postu: |
|
|
nic nie sprawdziło się u mnie tak jak trawa w rolkach, dzięki temu udało się zaoszczędzić wiele czasu, nie trzeba czekać aż posiane rośliny zejdą i wzmocnią się na tyle, by móc po nich chodzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kermia bywalec

|
Wysłany: Czw 1 Cze 2023, 7:41 Temat postu: |
|
|
Zależy co macie na myśli sugerując dekoracje. U mnie w przypadku ogrodu dekoracją okazały się płyty tarasowe. Miałam od początku w planach by płyty tarasowe mieć poukładane na trawie w metrowych odstępach i wygląda to znakomicie. Jeżeli też uwzględniacie wyroby betonowe w projekcie ogrodu, to te od Kost-Bet się sprawdzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|