|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
slodkoslona uzależniony

|
Posted: Wed 17 May 2023, 10:13 Post subject: |
|
|
| Myślę, że spodobać Wam się mogą także ozdoby do ogrodu - tanie i sprawdzone tylko od Hortus: https://hortus.biz.pl/ . Uważam, że w każdym ogrodzie powinny znaleźć się elementy dekoracyjne. |
|
| Back to top |
|
 |
bartek131 bywalec

|
Posted: Sun 21 May 2023, 11:38 Post subject: |
|
|
| Uwielbiam spędzać wolny czas w moim ogrodzie, ponieważ bardzo mnie to odpręża i chce, aby prezentował się on jak najlepiej. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z wyposażeniem ogrodowym, to polecam Wam sprawdzić stronę - https://ogrod24.com/meble-ogrodowe/skrzynie-ogrodowe . |
|
| Back to top |
|
 |
pinkolol kandydat

|
Posted: Thu 25 May 2023, 21:34 Post subject: |
|
|
| nic nie sprawdziło się u mnie tak jak trawa w rolkach, dzięki temu udało się zaoszczędzić wiele czasu, nie trzeba czekać aż posiane rośliny zejdą i wzmocnią się na tyle, by móc po nich chodzić. |
|
| Back to top |
|
 |
kermia bywalec

|
Posted: Thu 1 Jun 2023, 7:41 Post subject: |
|
|
| Zależy co macie na myśli sugerując dekoracje. U mnie w przypadku ogrodu dekoracją okazały się płyty tarasowe. Miałam od początku w planach by płyty tarasowe mieć poukładane na trawie w metrowych odstępach i wygląda to znakomicie. Jeżeli też uwzględniacie wyroby betonowe w projekcie ogrodu, to te od Kost-Bet się sprawdzą. |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Tue 3 Oct 2023, 13:39 Post subject: |
|
|
| Myślę, że przede wszystkim pięknie mogą wyglądać drewniane elementy. Trwałość na lata, która raz na jakiś czas wymaga impregnacji. Kolejnym plusem drewna jest to, że można malować je na różne kolory. Sprawdzić możecie np. taką opcję, jak farba biała akrylowa do drewna . Podoba się Wam taki rodzaj dekoracji? |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Mon 22 Jul 2024, 9:49 Post subject: |
|
|
| W poszukiwaniu specjalistów zajmujących się projektowaniem i realizacją ogrodów polecam wam kontakt z http://ogrodiwoda.com.pl/ To profesjonaliści łączący młodość z doświadczeniem którzy oferują takie usługi jak m.in. prace brukarskie, podjazdy z płyt betonowych, systemy nawadniania, systemy drenarskie, trawniki z siewu, trawniki z rolki, skalniaki i wiele więcej. Warto podjąć z nimi współpracę. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce