|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
westeroswinterfell maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
antwon.marvin początkujący

|
Wysłany: Pią 25 Lis 2022, 12:00 Temat postu: |
|
|
Ja od niedawna jestem na diecie, ponieważ muszę zgubić kilka kilogramów do swojego wesela. Mam na to jeszcze kilka miesięcy. Przez to, staram się odżywiać zdrowo i liczyć kalorie. Pomaga mi w tym moja dietetyczka. _________________ Orzechy nerkowca dlaczego warto je dodać do jadłospisu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 gaduła

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2022, 17:54 Temat postu: |
|
|
Właśnie dla mnie dobrym wyborem okazała się Dieta pudełkowa od https://dietchef.pl/ . Szczerze mówiąc jak dla mnie oferta jest tutaj świetna, jedzenie jest bardzo smaczne i co ważne koszty nie są wygórowane |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 16:14 Temat postu: |
|
|
A czy dania z grilla również należą do tych zdrowych? Pytam, ponieważ właśnie znalazłam przepis na marynata do krewetek i bardzo chcialabym je wypróbować. Zapowiadają się super. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Czw 1 Cze 2023, 12:16 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam gotować, a ostatnio nawet zaczęłam robić domowe wędliny. Znalazłam świetną nadziewarkę do kiełbas https://sklep.jelux.pl/46-nadziewarki-do-kielbas , która sprawdza się do domowego wyrobu wędlin. Kupiłam też rozmaite przyprawy i jelita i sama robię kiełbasę. To tak naprawdę nie jest trudne, tylko trzeba się nauczyć obsługiwać nadziewarkę i tego, jak napełniać jelita mięsem. Naprawdę polecam, kiełbasa wychodzi pyszna i o wiele lepsza niż ze sklepu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|