Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paryska95 kandydat

|
Wysłany: Pon 14 Cze 2021, 7:29 Temat postu: dom na mazurach |
|
|
Cześć kochani,
chcemy kupić dom na mazurach, może być do remontu. Szukamy agencji, która pomoże nam wybrać nieruchomości mazury, które będą nam najbardziej pasowały. Czy polecicie jakąś agencję? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Cze 2021, 16:18 Temat postu: |
|
|
Ja akurat domu jeszcze nigdy nie miałam lecz nie jest to jeszcze przesądzone. W sumie do całkiem niedawna również posiadałam swoje mieszkanie, które jednak musiałam także w dość krótkim czasie sprzedać. Właśnie dlatego polecam współpracę z firmą http://nieruchomosci-zeus.pl/ gdyż oni zajmują się skupowaniem nieruchomości za gotówkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaNaZdrowie kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Sie 2021, 6:35 Temat postu: |
|
|
Dom na Mazurach to piękna sprawa. Mogę to potwierdzić jako właścicielka takiego małego przybytku od dwóch lat. Chociaż w tym sezonie nie wiem, czy pojadę na długo... Martwi mnie kwestia szczepienia na COVID a opalanie, bo jestem dopiero tydzień po Astrze i zastanawiam się, że w ogóle powinnam jechać na wakacje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa maniak

|
Wysłany: Sob 13 Lis 2021, 15:10 Temat postu: |
|
|
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej. Znajdziesz u nich Muszę przyznać, że długo szukałem konkretnych informacji na ten temat, ale w końcu trafiłem na rzetelny artykuł z informacjami. Sprawdź i sie przekonaj wystarczy klik! https://nowinska.waw.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
rupert.hickle początkujący

|
Wysłany: Czw 24 Lis 2022, 19:59 Temat postu: |
|
|
Atrakcyjne, piaszczyste plaże będą idealne dla wszystkich lubiących nieco wolniejszy upływ czasu i chcących maksymalnie się zrelaksować. Wiele sprzętów i akcesoriów możemy bez problemu wypożyczyć, a nad bezpieczeństwem wszystkich plażowiczów czuwa wyszkolony ratownik. Relaks na maksa… _________________ Łabędzi Ostrów - ośrodek wypoczynkowy na Mazurach |
|
Powrót do góry |
|
 |
trunte początkujący

|
Wysłany: Wto 20 Gru 2022, 20:44 Temat postu: |
|
|
Marzę o własnej posiadłości na Mazurach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kassulke początkujący

|
Wysłany: Pią 23 Gru 2022, 13:10 Temat postu: |
|
|
Marzy mi się taka działka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kschmidt początkujący

|
Wysłany: Czw 16 Mar 2023, 20:32 Temat postu: |
|
|
Na Mazurach znajduje się ponad pięćset hektarów jezior i ciągnących się pomiędzy nimi rzek. Turystyka rozwija się więc głównie w oparciu o ten segment. Ludzie bardzo chętnie spędzają czas na mazurskich plażach i kąpieliskach, zwłaszcza, że coraz większa ich ilość jest strzeżona dzięki pracy samorządowców. _________________ ośrodek wypoczynkowy mazury |
|
Powrót do góry |
|
 |
ansley.hane początkujący

|
Wysłany: Pią 17 Mar 2023, 23:55 Temat postu: |
|
|
Hej! Nigdy wcześniej nie byłam na Mazurach, ale słyszałam wiele wiele dobrego na temat tego miejsca. Z tego powodu zamierzam tam jechać w te wakacje i nie umiem się doczekać. _________________ jezioro nidzkie |
|
Powrót do góry |
|
 |
weselemoje kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Mar 2023, 22:57 Temat postu: |
|
|
Mieszkanie to cały czas szczyt marzeń wielu osób, dzięki https://lublin.mdr.pl/ , każdy może sobie na nie pozwolić. To inwestycje, które umożliwiają skorzystanie z najmu instytucjonalnego, dzięki temu przyszli lokatorzy, nie muszą brać drogiego kredytu i wiązać się z daną nieruchomością praktycznie na całe życie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|