Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kuchel kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sie 2019, 10:44 Temat postu: Jak zaaranżować mieszkanie |
|
|
Jak zajmujecie się swoim domem/mieszkaniem? jakie aranżacje u was panują, jakie kolory napiszcie coś może jesteście typami majsterkowiczów na przykład. W ostatnim czasie zajęłam sie aranżacją wnętrz, modyfikuje swój dom, kupowałam meble ogrodowe na taras maty wejściowe na zewnątrz jeszcze stoją kwiaty w donicach, ale jak zmienić wnętrze dommu? macie sprawdzone triki an szybkie odświeżenie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jerzyka kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sie 2019, 12:46 Temat postu: |
|
|
Polecam postawić na delikatne i jasne kolorki. Porzuć ciężkie, masywne i przytłaczające przestrzeń kolory. Wybieraj tylko jasne i optycznie rozświetlające pomieszczenie barwy nie tylko jeśli chodzi o kolor ścian, lecz również wtedy, kiedy w grę wchodzi kolor mebli czy także kolor znajdujących się w danym pomieszczeniu dodatków.
Sama o wiele lepiej czuję się w takich wnętrzach niż w ponurych oraz smutnych....
Dużą rolę odgrywają dodatki, zekrnij sobie tutaj: https://skandynawskieuchwyty.pl
W sklepie znajdziesz oryginalne skandynawskie uchwyty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biedronka23 początkujący

|
Wysłany: Nie 1 Wrz 2019, 7:24 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że trafiłem na ten temat ponieważ jestem "na dzień" przed remontem. Wszystko będe robił sam więc szukam sobie informacji w necie i oglądam dużo programów tematycznych w tv. Tak sobie założyłem, że zacznę od początku i w ten sposób różnych podstawach aranżacji przeczytałem tu: http://www.bestnews.pl/jak-zaaranzowac-swoje-mieszkanie/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylvanas kandydat

|
Wysłany: Czw 5 Wrz 2019, 8:29 Temat postu: |
|
|
Co do mnie, to preferuję raczej styl nowoczesny połączony z minimalizmem, a sam remont zakończyłam stosunkowo niedawno. Wiele mebli zamawiałam na https://www.meble.pl/meble/lawy/, bo to właśnie tam udało mi się znaleźć podobające mi się przedmioty.  _________________ "We have paid the price for sharing this world, and we have forgotten what makes us strong." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martynna27 bywalec

|
Wysłany: Pon 9 Wrz 2019, 7:56 Temat postu: |
|
|
Możliwości jeżeli chodzi o aranżację mieszkania tak naprawdę mamy dzisiaj bardzo wiele. Jeżeli jednak chcemy nadać swojemu mieszkaniu ciekawy charakter, jak i zapewnić mu przytulność, warto wziąć pod uwagę girlandy świetlne . Na iluve.com ich wybór jest naprawdę duży, w związku z czym jestem przekonana, że każdy wybierze coś idealnego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
garret86 początkujący

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2023, 11:46 Temat postu: |
|
|
Ja jestem pasjonatką aranżacji wnętrz i staram się od czasu do czasu wprowadzać w moich pomieszczeniach jakieś malutkie zmiany, aby nie było w nich za nudno. Ostatnio postanowiłam, że wymienię uchwyty do szafek. To była taka mała zmiana, a wprowadziła oddech nowości. Myślę, że to było super rozwiązanie na ożywienie mojego wnętrza. Jeśli myślicie o tym, aby również wprowadzić u siebie we wnętrzach jakieś zmiany, np. zakupić nowe uchwyty do szafek, to znalazłam taki artykuł w tym temacie - https://planetamebla.pl/article/22/rodzaj-mebli-kuchennych-a-uchwyt-do-szafki-o-trudnej-sztuce-wyboru-detali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
beer.zora początkujący

|