|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagnam gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 11:09 Temat postu: Powiększenie piersi |
|
|
BIUSTY - implant większy niż 500 ml
- Czy możecie wstawić zdjęcia?
- Podać wymiary? (Wzrost, waga, obwód w biuście i pod biustem przed operacją)
- Czy narzekacie na ból pleców w związku z zastosowaniem dużego implantu?
Sama jestem przed operacją i rozważam jaki rozmiar wybrać - 500 ml czy 600 ml (mój max). Odnoszę wrażenie, że Polsce duże implanty to jakby temat tabu.
Kochane podzielcie się swoimi doświadczeniami |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 12:14 Temat postu: |
|
|
Ja mam 555 mentory w anatomie. Mam 176 cm wzrostu, waga około 62 kg, 75 cm obwodu pod biustem.
Moje implanty są dosyć spore, ale wciąż wyglądają naturalnie. Gdyby nie to, że przyznaje się do zrobienia biustu to nikt by nie wiedział, ale o taki efekt mi chodziło.
Zabieg wykonywałam u doktor Raczkowskiej w Krakowie:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Bo wygladają dokładnie tak jak sobie wymarzyłam i jak chciałam aby wyglądały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika90 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Malina99 kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Sty 2023, 22:07 Temat postu: |
|
|
ja mialam strasznie maly biust, mialam okropne kompleksy na ten temat. uzbieralam troche kasy i zrobilam sobie zabieg powiekszenia piersi. zabieg przeprowadzila wspaniala pani doktor Dorota Żukowska. ktora wszystko mi wytlumaczyla co i jak bedzie wygladac, jak dlugo beda sie goic blizny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka gaduła

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2023, 12:40 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się co do doktor Żukowskiej - jest bardzo zaangażowaną lekarką, pięknie się wszystko goi po zabiegach u niej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pon 13 Lut 2023, 17:51 Temat postu: |
|
|
Też zdecydowałam się na zabieg powiększania piersi, sporo czytałam na ten temat i postawiłam na naprawdę świetnego chirurga, dr Annę Olender https://drolender.pl jestem bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|