|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
seventeen31 początkujący

|
Wysłany: Pią 30 Gru 2022, 14:02 Temat postu: brak ochoty na seks i słabe libido tabletki, kremy co jeszcze ? |
|
|
witam. Szukam jakis sprawdzonych środków na słabe libido dla kobiet. Od kilku miesięcy nie mam wcale ochoty na seks z narzeczonym, boję się że go stracę jak ten stan będzie trwał długo a myślimy poważnie o weselu.
Znalazłam ciekawa stronę z rankingiem.
https://www.opinieforumranking.com/slabe-libido-dla-kobiet-brak-ochoty-na-seks-menopauza.html
Podszedł do mnie, przytulił mnie i zaczęliśmy się całować. Po chwili rzuciłam go na piasek. Pieściłam go nachalnie i długo. W końcu role się odwróciły. Teraz on zajął się mną. Zaczął całować moją szyję, potem zsuwał się coraz niżej do miejsc najbardziej domagających się pieszczot. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2023, 13:11 Temat postu: |
|
|
u nas sie sprawdzila szczera rozmowa, o fantazjach, o upodobaniach, zaczelismy w tym temacie dzialac, jakies sexi przebieranki, zabawki, no i jest o niebo lepiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilka75 bywalec

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2023, 17:15 Temat postu: |
|
|
W sumie można próbować wielu rzeczy, ale jeśli ja mam być szczera, to zdecydowałabym się na coś takiego jak masaż intymny . Mi się to podoba, rozkręca powoli, a dodatkowo jest czymś, co sprawia, że mamy sporo do powiedzenia. Jestem pewna, że to się mocno sprawdzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mamitka początkujący

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2023, 13:44 Temat postu: |
|
|
Przebieranki fajna sprawa, ale gdzie zamowic jakies takie sexi stroje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mamitka początkujący

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2023, 13:32 Temat postu: |
|
|
O rany, widze ze maja tam bogaty asortyment, a te komplety piekne, mojemu facetowi to oczy z orbit wyskoczą |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|