Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia878 kandydat

|
Wysłany: Czw 19 Sty 2023, 14:19 Temat postu: Buty damskie - ulubione sklepy |
|
|
Mam do Was małe pytanie, a mianowicie jak kupujecie buty na sezon zimowy, czy letni to gdzie ich szukacie oraz które marki są Waszymi ulubionymi? Ogólnie jakoś na nic interesującego nie mogę ostatnio trafić i wolałabym doradzić sie Was, aby łatwiej upolować ciekawe cenowe okazje i też sprawdzić sobie jednak większą ilość wariantów w jednym miejscu. Czekam z niecierpliwością i bardzo dziękuję za podpowiedzi oraz inspiracje zakupowe. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM bywalec

|
Wysłany: Pią 20 Sty 2023, 19:27 Temat postu: |
|
|
I jak tam idą poszukiwania? Według mnie, jeżeli przede wszystkim chodzi o odpowiednie buty dopasowane do naszego gustu i oczywiście potrzeb to warto rozejrzeć się lepiej na portal Domodi.pl Ja dość długo szukałam fajnych promocji i jest tego mnóstwo. Na przykład w mega dobrej przecenie sprawiłam sobie New Balance WL574ZAG w zielonym wydaniu. Jednak jeszcze poluję aktualnie na białe trampki, zobaczymy co z tego wyjdzie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny uzależniony

|
Wysłany: Pią 20 Sty 2023, 21:43 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie, akurat jeśli chodzi o wybór naprawdę stylowych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie tego typu obuwia, powinieneś sprawdzić sobie model Yeezy 450 . Są to ponadczasowe i kultowe już buty. Sprawdzą się idealnie do wielu stylizacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
egaudia kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2023, 16:56 Temat postu: |
|
|
cięzko jest już je dostać zresztą tak samo jak bednarki ocynkowane do uziemienia też ciężko dostać.[/url]
Ostatnio zmieniony przez egaudia dnia Wto 14 Lut 2023, 20:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2023, 22:50 Temat postu: |
|
|
Świetny sklep obuwniczy to https://szewczykobuwie.pl bardzo lubię u nich kupować, ceny mają naprawdę przystępne, ogromny też wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lebsack.gina początkujący

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 14:40 Temat postu: |
|
|
Szukam butów do biegania na wiosnę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anitkakolesniuk kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 22:03 Temat postu: |
|
|
Nie mam jednej ulubionej |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwaa kandydat

|
Wysłany: Nie 29 Sty 2023, 11:51 Temat postu: |
|
|
Mega fajne modele znajdziesz na pewno w Manufaktura Obuwia, maja tam super model szpilek, na dodatek ręcznie sdzyte z dobrej jakościowej skóry. Każdą kobieta powinna mieć przynajmniej jedną parę takich butów w swoje garderobie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|