|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
landryneczka bywalec
|
Wysłany: Sro 25 Maj 2022, 21:39 Temat postu: |
|
|
Podstawa to lekarz, zrobic badania. Potem bym wykluczyla zdrade a potem pomyslala co zrobic by go nakrecic ponownie na siebie. gadzety erotyczne, feromony czy kostiumy erotyczne w sensie przebrania |
|
Powrót do góry |
|
|
AnMar bywalec
|
Wysłany: Czw 26 Maj 2022, 7:56 Temat postu: |
|
|
mysle podobnie jak landryneczka, najpierw lekarz badania potem domowymi sposobami podzialac na superlove jest ogromny wybor zabawek, nie zaszkodzi sprobowac |
|
Powrót do góry |
|
|
Anetka44 kandydat
|
Wysłany: Wto 2 Sie 2022, 7:03 Temat postu: |
|
|
A może warto abyście sobie także w wolnej chwili zerknęli do oferty sklepu Maybella https://maybella.pl/ w którym można znaleźć mnóstwo wyjątkowych strojów i bielizny nocnej, która na pewno zaskoczy Twojego partnera i podniesie temperaturę. Ja uwielbiam i mam kilka takich kompletów w szafie, a jak tam u Was poszukiwania, pozdrawiam i oczywiście udanych poszukiwań Wam życzę czegoś pięknego dla siebie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gabryskka gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiola84 gaduła
|
Wysłany: Sro 17 Sie 2022, 6:58 Temat postu: |
|
|
Spróbujcie czegoś zupełnie nowego. Zerknijcie - https://www.ero-zone.pl/gadzety-erotyczne-dla-mezczyzn/ Często takie rzeczy wcale nie wymagają cudów, tylko wypróbowania, chęci zainteresowania się tym i wtedy docelowo da się zrobić wiele. Natomiast - nic od razu. Pamiętajcie o tym. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
fwest początkujący
|
Wysłany: Sro 17 Sie 2022, 12:03 Temat postu: |
|
|
Może to kwestia stresu, przemęczenia? Może pomógłby jakiś wyjazd na weekend we dwoje? |
|
Powrót do góry |
|
|
wowka początkujący
|
Wysłany: Wto 27 Wrz 2022, 13:06 Temat postu: brak popędu u mężczyzny? rozwiązanie |
|
|
ochotę to mozna mieć na lody a nie na seks. Seks to jedna z podstawowych czynności życiowych po jedzeniu i spaniu. Twój Men pewnie ma problemy z popędem bo stracił zainteresowanie Tobą. Są sposoby żeby mu to rozbudzić na nowo. Ja mojemu daje taki proszek z kapsułek Prosent 600 to jest produkt specjalnie na podniesienie popędu u mężczyzn i polepszenie ilości spermy oraz na erekcję. Działa na niego zawsze Mam seks kiedy chcę. |
|
Powrót do góry |
|
|
kamyczek25 bywalec
|
Wysłany: Wto 22 Lis 2022, 20:58 Temat postu: |
|
|
Czasami sie to zdarza moze warto cos zrobic zeby meza pobudzic? Sposobów jest całe mnóstwo |
|
Powrót do góry |
|
|
asisa bywalec
|
Wysłany: Sob 26 Lis 2022, 19:46 Temat postu: |
|
|
ja wlasnie planuje zakup jakiejs mega bielizny, macie jakies komplety ładne do polecenia, to podrzucajcie, chetnie sobie zerkne xD |
|
Powrót do góry |
|
|
kamyczek25 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|