|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Thu 8 Mar 2012, 14:08 Post subject: |
|
|
U nas możliwość spaceru również istnieje, bo odległości niewielkie. Cała trasa to w sumie 2,2km. Jest tylko jedno "ale": nie chciałabym w dniu ślubu słuchać "sapania" mojego męża, że on nie może, że go plecy bolą i szedł na piechotę nie będzie. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Posted: Tue 13 Mar 2012, 9:08 Post subject: |
|
|
hhmm no u nas może być też tak, że z Kościoła do sali weselnej będziemy musieli przejść tylko przez ulicę  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Tue 13 Mar 2012, 11:11 Post subject: |
|
|
Moje 3 siostry cioteczne z domu do Kościoła szły na piechotę. Bardzo fajny pomysł, pod warunkiem, że pogoda dopisze... Ja niestety mam daleko i do Kościoła i na salę... bo uwielbiam spacery  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
WizazWawPL początkujący

|
Posted: Sun 18 Mar 2012, 19:32 Post subject: |
|
|
kiedyś tak było macie małą odległość do przejścia także to by było naprawdę super sprawą oby tylko pogoda dopisałą! Trzymam kciuki  _________________ www.wizaz.waw.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Sun 18 Mar 2012, 19:34 Post subject: |
|
|
Kiedyś tak było, naprawdę - każdy pieszo do kościoła chodził? Pierwsze słyszę . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Tue 20 Mar 2012, 19:33 Post subject: |
|
|
Marga ja też pierwsze słyszę, że każdy chodził moi rodzice 24 lata temu jechali starym mercedesem  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
andia początkujący

|
Posted: Wed 1 Mar 2017, 14:57 Post subject: |
|
|
Ostatnio jak to oglądam w telewizji to za wszelką cenę ludzie chcą coś oryginalnego, nie mówię, że to niefajne, ale czasem to bardziej szopka  |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Sat 22 Jul 2017, 13:58 Post subject: |
|
|
spacer jest naprawde fajna opcja my z mezem troche zaszalelismy i zdecydowalismy sie na.. rower ! ja mialam krotka sukienke i trampki wiec nie bylo problemu. Oboje jestesmy zagorzalymi fanami kolarstwa, dlatego mega fajnie to wyszlo. Wypozyczylismy rower dwuosobowy w wypożyczalnia tandemów w Warszawie na WygodnyRower.pl i wyszly naprawde urocze i fajne zdjecia przy okazji  |
|
| Back to top |
|
 |
krzysiek_lodyg początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
matrimonio gaduła

|
Posted: Wed 21 Sep 2022, 12:21 Post subject: |
|
|
| Fajny pomysł! My też nie mamy samochodu, bo stwierdziliśmy, że nie ma to sensu |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce