|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Pią 10 Cze 2022, 22:11 Temat postu: Wózek dla malucha |
|
|
Hej dziewczyny! Właśnie zaczynam kompletować wyprawkę i poważnym dylematem okazał się wybór wózka. Jaki byłybyście w stanie mi polecić? Mi w oko wpadł euro-cart volt pro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Wysłany: Sob 11 Cze 2022, 20:30 Temat postu: |
|
|
Wózek fajnie się zapowiada - to na pewno. Mimo niskiej ceny cieszy się świetnymi opiniamii i jest lekki. Mi to naprawdę odpowiada. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Nie 12 Cze 2022, 21:13 Temat postu: |
|
|
No opinie faktycznie ma rewelacyjnie. Oglądałaś go w jakimś sklepie, bo ja zamierzam wybrać się do jakiegoś, aby go dokładniej obejrzeć |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Cze 2022, 21:22 Temat postu: |
|
|
Byłam w sklepie, powiedziałam jakie mam możliwości finansowe i czego oczekuję od wózka i polecono mi właśnie ten wózek. jestem niemal pewna, ze po niego wrócę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Sob 18 Cze 2022, 19:44 Temat postu: |
|
|
Też byłam w sklepie, żeby go obejrzeć - śliczny jest! Partnerowi też się podoba, więc najpewniej też go kupimy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Czw 14 Lip 2022, 18:47 Temat postu: |
|
|
Volt Pro jest moim zdaniem bardzo fajnym wózkiem. Niedrogim, lekkim, niedużym. Mnie zainteresował, bo mam pewność, że zawsze znajdzie się dla niego miejsce w bagażniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adrianna20000 początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Pon 8 Sie 2022, 19:36 Temat postu: |
|
|
Ja jestem zachwycona wspomnianymi tutaj wózkami Euro-Cart. Dla mnie takie spacerówki to nowość i na pewno zdecyduję się na nie dla swojego dziecka. Konkretnie chodzi mi po głowie model Flex, bo nadaje się na każdy teren. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM gaduła

|
Wysłany: Nie 15 Sty 2023, 15:24 Temat postu: |
|
|
Zabierając się za kompletowanie wyprawki dla swojego malucha to na pewno warto zwrócić uwagę na jakość wykonania i funkcjonalność zarówno jeśli chodzi o foteliki, wózki spacerowe, czy również nosidełka. Możesz sprawdzić obecną ofertę Recaro Kids u których będziecie mogli znaleźć różnorodne propozycje i w przypadku wózków dziecięcych zerknij sobie tutaj https://www.recaro-kids.pl/wozki.html gdzie znajdziesz różne modele m.in Citylife w przypadku którego dzięki inteligentnemu składaniu jedną ręką, kompaktowemu rozmiarowi po złożeniu, dużemu i łatwemu dostępowi do koszyka, kołom z pełnym zawieszeniem i hamulcowi push-push będziecie mogli cieszyć się przyjemnością z długich spacerów. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
rowe.kailee początkujący

|
Wysłany: Sro 7 Cze 2023, 12:22 Temat postu: |
|
|
Czy któraś z Was wie jak najszybciej sprzedać wózek? |
|
Powrót do góry |