|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tromp.arielle początkujący
|
Wysłany: Pią 29 Lis 2019, 20:33 Temat postu: |
|
|
CZEKOLADA w każdej postaci. Od zwykłej tabliczki, po batony z czekoladą, pierniki, ciasteczka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Papryczkaa bywalec
|
Wysłany: Pon 23 Mar 2020, 6:49 Temat postu: |
|
|
Też lubię czekoladę. Zwykle wybieram czekoladę mleczną albo czekoladę białą. W sumie do czekolady ciemnej nie jestem w stanie się jedynie przyzwyczaić. Zjem ale jedynie jeśli jest z dodatkiem, sama nie smakuje mi za bardzo.
Poza tym lubię co jakiś czas testować nowości. Nie wiem czy widzieliście ale w sklepach internetowych jest możliwosć zamówienia sobie słodyczy z innych krajów, takich jak USA czy z Japonii:
https://pixel-shop.pl/pl/c/Z-USA/198
W sklepie jest opcja zamówienia sobie słodyczy związanych szczególnie z Harrym Potterem, jak słynnych fasolek Bertiego Botta.
_________________ Przyszła panna młoda |
|
Powrót do góry |
|
|
walentynka uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
Remik111 początkujący
|
Wysłany: Czw 27 Sie 2020, 10:27 Temat postu: Jakie słodycze najbardziej lubicie |
|
|
Ja uwielbiam wszystkie rodzaje słodyczy od kremów, po żelki. Jednak największą słabość mam do Mochi. Są to kluseczki/ciasteczka pochodzące z Azji. Niestety ciężko jest je znaleźć w normalnych marketach. Na szczęście w internecie znalazłem sklep z kuchnią azjatycką. Tam znalazłem bardzo duży wybór Mochi w dobrej cenie. Polecam wszystkim smakoszom. |
|
Powrót do góry |
|
|
lamie uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
ffesra223 początkujący
|
Wysłany: Pią 3 Cze 2022, 6:05 Temat postu: |
|
|
Czekolada to także mój ulubiony produkt. Jest tak wiele różnych smaków czekolady i lubię próbować różnych z nich. _________________ Projekty elewacji online wykonamy je za Ciebie, dzięki czemu twój dom będzie wyglądał przepięknie. https://elewacyjnie.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
bubbles kandydat
|
Wysłany: Pią 28 Lip 2023, 10:59 Temat postu: |
|
|
Dla mnie, najbardziej lubię słodycze bezglutenowe. Przez wiele lat próbowałam różnych rodzajów słodyczy, ale odkryłam, że te bezglutenowe są dla mnie najsmaczniejsze. Nie tylko są one zdrowsze, ale również mają unikalny smak, którego nie można znaleźć w tradycyjnych słodyczach. Takie słodycze można znaleźć na stronie https://towarnafestyny.pl/pl/c/Slodycze-bezglutenowe/994
Co więcej, zauważyłam, że moje ciało lepiej reaguje na słodycze bezglutenowe. Nie odczuwam tak silnego wzrostu i spadku poziomu cukru we krwi, jak po zjedzeniu tradycyjnych słodyczy. Czy ktoś z was również próbował słodyczy bezglutenowych? Jakie są wasze doświadczenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
Frania25 maniak
|
Wysłany: Pią 25 Sie 2023, 16:42 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam czekoladę i jeżeli szukasz miejsca gdzie możesz zamówić tą w pełni naturalną w rożnej postaci to postaw na https://manufakturaczekolady.pl/kategoria-produktu/bez-cukru/ Oni do lat tworzą najlepszą w pełni naturalną czekoladę z najlepszego kakao. Masz duży wybór więc znajdziesz produkt dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
feil.verona początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Wrz 2023, 11:43 Temat postu: |
|
|
Staram się wymienić słodycze na zdrowsze przekąski |
|
Powrót do góry |
|
|
monczek kandydat
|
Wysłany: Nie 3 Gru 2023, 19:50 Temat postu: |
|
|
Szukam oryginalnych przekąsek na wieczór filmowy ze znajomymi. Może znacie jakieś nietypowe smaki popcornu lub paluszków? Co polecacie? Słyszałem, że paluszki z Małego Beskidu mają nietypowe propozycje przekąsek takich jak paluszki w różnych smakach czy tez popcorn i chrupki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|