Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

DJ na wesele
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 2 Dec 2021, 22:36    Post subject: Reply with quote

Biura serwisowane Warszawa https://optioffice.pl/biura-serwisowane przyjazna atmosfera pracy, pełna obsługa sekretarska i od strony prawnej oraz księgowej,niskie ceny. Plusem jest lokalizacja w centrum Warszawy.
Back to top
View user's profile Send private message
ginamółł
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 21 Jan 2022, 22:22    Post subject: Reply with quote

Dj na wesele https://www.djwodzirejarczi.pl/ zrealizował dla nas fantastyczną oprawę muzyczną na event. Tak się składa, że pozwoliło to na znaczną poprawę jakości wesela a wszyscy bawili się do białego rana. A tle leciały największe hity, ktore znał każdy!
Back to top
Joszka
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 3 Feb 2022, 0:21    Post subject: Reply with quote

A ja byłam na kilku weselach z DJ i na kilku z zespołem, i obstawiam za DJ na wesele. Są bardziej elastyczni, potrafią dopasować muzykę w każdej chwili i na każdy wiek, a przede wszystkim nie ma przerw i można w każdej chwili potańczyć, a o to między innymi chodzi.
Back to top
djperkusistapl
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 1 Apr 2022, 13:02    Post subject: Czym kierować się przy wyborze idealnego DJ’a lub zespołu na wesele? Reply with quote

Mimo, że jestem DJem i perkusistą na wesele, stwierdzam, że wybór DJ na wesele to ciężki temat.

Wiele osób nie wie, czym się kierować i w sumie nie ma się czemu dziwić.
Zapraszam do przeczytania mojego artukułu.

https://www.djperkusista.pl/czym-kierowac-sie-przy-wyborze-idealnego-dja-lub-zespolu-na-wesele/

Jedyny DJ perkusista w Polsce
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
djdamian
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 23 Aug 2022, 18:02    Post subject: Reply with quote

Wodzirej i DJ weselny Damian Nowaczyk

Nowoczesne prowadzenie imprez. Kreatywna i angażująca zabawa do białego rana. Doskonałe połączenie zawodowego DJ-a miksującego na żywo największe hity i Wodzireja, który potrafi porwać gości do tańca.
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 15 Feb 2023, 12:46    Post subject: Reply with quote

A ja jednak radziłabym rozważyć wybór zespołu muzycznego. Byłam też na weselu z dj-em i jednak dużo bardziej mi się podobało kiedy jest muzyka na żywo. Tym bardziej przy wykonanie profesjonalnych wokalistów oraz muzyków, którzy mają ogromne doświadczenie i wiele imprez na koncie. Warto zajrzeć na ich stronę https://kawkamusicband.pl/ gdzie też znajdziecie rekomendacje, ale również od razu będziecie mogli ich posłuchać zanim podejmiecie ostateczną decyzję!
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce