|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papatki19 gaduła
|
Wysłany: Sob 3 Lip 2021, 15:41 Temat postu: sklep medyczny |
|
|
Witam, mój maluch ostatnio sporo choruje i postanowiłam zamówić termometr bezdotykowy. Zależy mi na dobrym jakościowo sprzęcie. Na stronie internetowej Diagnosis znalazłam kilka modeli. Zamawialiście coś stamtąd? Jakie są Wasze opinie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Junsa uzależniony
|
Wysłany: Pią 8 Paź 2021, 20:54 Temat postu: |
|
|
Czasem warto też sprawdzić pobliskie apteki. U mnie tak było, kiedy szukałam dla babci wkładek i podkładów chłonnych - chciałam kupić jej większą ilość, żeby miała zapas. I okazało się, że w DOZie mają najlepsze ceny na takie produkty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maddika bywalec
|
Wysłany: Sob 23 Paź 2021, 15:58 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem to w DOZ można dostać też darmowe próbki produktów higienicznych, jeśli np. nie mamy pewności co do rozmiaru jaki wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Junsa uzależniony
|
Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 20:22 Temat postu: |
|
|
Tak, to prawda. U nas były dostępne takie próbki na standzie w DOZie. Bardzo dobra opcja, żeby wybrać sobie odpowiedni rodzaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
hylia7044 bywalec
|
Wysłany: Pon 22 Lis 2021, 16:09 Temat postu: |
|
|
Może sprawdźcie na stronę https://platformaratownicza.pl/14-defibrylatory tutaj jest mnóstwo ofert na sprzęt i akcesoria medyczne. Ta firma posiada najlepszy i sprawdzony sprzęt. Mają szeroką ofertę i atrakcyjne ceny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maddika bywalec
|
Wysłany: Czw 2 Gru 2021, 10:47 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna jest ta inicjatywa DOZ, nie trzeba kupować kota w worku, można sprawdzić jaki rodzaj wkładek nam najbardziej pasuje jeszcze przed zakupem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Solution uzależniony
|
Wysłany: Nie 5 Gru 2021, 13:53 Temat postu: |
|
|
Osoby niepełnosprawne bardzo często potrzebują fachowego wsparcia, choćby w przypadku wyboru wózków elektrycznych inwalidzkich https://www.prolifter.pl/wozki-elektryczne-inwalidzkie-c-9.html Dobrze mieć zaprzyjaźniony sklep w którym będą potrafili doradzić, przedstawić specyfikację produktu, po prostu pomóc w wyborze, a jak trzeba i doradzić, jak taki wózek uruchomić. |
|
Powrót do góry |
|
|
Frania25 maniak
|
Wysłany: Sro 22 Gru 2021, 16:55 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o sprzęt medyczny to najlepiej zakupić go tutaj https://strefa-zdrowia.com.pl/ bo masz wszystko i w atrakcyjnych cenach. Mają sprzęt zarówno dla dorosłych jak i dzieci więc na pewno znajdziesz to czego ci aktualnie potrzeba. Oprócz sprzętu medycznego mają także sprzęt rehabilitacyjny także na wynajem co ułatwia sprawę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaśkaa23 uzależniony
|
Wysłany: Wto 28 Gru 2021, 13:54 Temat postu: |
|
|
Tutaj pojawia się pytanie, o jakich konkretnie środkach mówimy? Jeśli chodzi o specjalistyczne produkty, takie jak żywność medyczna, to powinniscie korzystać tylko z miejsc sprawdzonych. Ja na ten temat czytałam w https://spacemed.pl/pl/c/Zywienie-medyczne/441 Takie produkty mogą realnie przyczynić się do poprawy stanu Waszego zdrowia, więc jeśli lekarz zaleci taki dodatek do diety, to powinniście z tego skorzystać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maddika bywalec
|
Wysłany: Wto 28 Gru 2021, 21:03 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie skorzystałam z zaufanej apteki DOZ, oni mają nadal ofertę z darmowymi próbkami środków higienicznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|