Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nedrabecker początkujący
|
Wysłany: Czw 8 Paź 2020, 15:10 Temat postu: |
|
|
A czy znajdę tu kogoś, kto jest po architekturze? Chciałabym dowiedzieć się więcej o egzaminach. Muszę podszkolić swoje umiejętności. Zastanawiam się nad zapisaniem się do szkoły rysunku w Warszawie https://totuwarszawa.pl/ czy to pomoże? Co myślicie? Wydawać by się mogło, że w erze nowych technologii nauka klasycznego rysunku jest umiejętnością dość archaiczną i zapomnianą. Nic bardziej mylnego! |
|
Powrót do góry |
|
|
walentynka uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
doti gaduła
|
Wysłany: Wto 11 Maj 2021, 9:13 Temat postu: |
|
|
zdecydowanie tak! ja skończyłam rok temu fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie i od października poszłam tu od razu na studia podyplomowe ( na osteopatie). Nie chciałam robić sobie żadnej przerwy. nauki jest sporo i czasem trudno to połaczyć z pracą w ciągu tygodnia ale jak się chce to można spokojnie wszystko ogarnąć |
|
Powrót do góry |
|
|
dyzio69 bywalec
|
Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 12:56 Temat postu: |
|
|
A kto z nas może Ci mówić, co masz robić? Przecież to nie od nas zależy, a prawdę mówiąc, ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że nie można inaczej podejść do tematu, jak tylko właściwym zastanowieniem. W tej kwestii uważam, że powinnaś pomyśleć o czymś takim jak własny wybór. Ja również o tym myślę i sprawdzam takie https://ficomum.org/ uczelnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
justy_ska kandydat
|
Wysłany: Sro 22 Gru 2021, 16:23 Temat postu: |
|
|
Spoko alternatywą dla studiów są też szkoły policealne. W miarę szybkie zdobycia zawodu z dyplomem kwalifikacji. Z doświadczenia polecam, zwłaszcza że jest też szkoła która uczy za darmo |
|
Powrót do góry |
|
|
HaniaMM gaduła
|
Wysłany: Czw 23 Mar 2023, 22:13 Temat postu: Praca, czy własny biznes |
|
|
Nie każdy musi mieć swój biznes, czasami po prostu można odnaleźć się robiąc to co lubimy u kogoś w firmie i zdobywać coraz lepsze stanowiska odpowiadające naszym oczekiwaniom od strony finansowej, jak i zakresu obowiązków przed jakimi będziemy stali. A zwracając uwagę na swoją zawodową karierę ze znalezieniem coraz lepszych opcji na pewno nie będzie. Jeśli bierzesz pod uwagę wyjazd za granicę to sprawdź jak wygląda praca w Belgii dla Polaków od zaraz. Pozdrawiam, samych zawodowych sukcesów! |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Wto 28 Mar 2023, 9:12 Temat postu: |
|
|
Polecam w poszukiwaniu idealnej uczelni dla siebie zajrzeć do oferty jaką posiada https://wwsb.edu.pl/. Jest to innowacyjna uczelnia, nastawiona na rozwój studentów w zakresie szeroko rozumianej przedsiębiorczości. |
|
Powrót do góry |
|
|
renni bywalec
|
Wysłany: Sro 31 Maj 2023, 8:15 Temat postu: |
|
|
doti napisał: | zdecydowanie tak! ja skończyłam rok temu fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie i od października poszłam tu od razu na studia podyplomowe ( na osteopatie). Nie chciałam robić sobie żadnej przerwy. nauki jest sporo i czasem trudno to połaczyć z pracą w ciągu tygodnia ale jak się chce to można spokojnie wszystko ogarnąć |
bardzo fajna uczelnia, oni jakiś czas temu zmienili nazwę i teraz działają jak Warszawska Akademia Medyczna. no i z tego co czytałam zyskali nawet miano pierwszej w Polsce niepublicznej uczelni medycznej akademickiej. to ogromne wyróżnienie |
|
Powrót do góry |
|
|
HaniaMM gaduła
|
Wysłany: Sob 17 Cze 2023, 16:39 Temat postu: |
|
|
W takim razie, jeżeli interesuje Cię praca hydraulika to warto odwiedzić portal FachPraca. Znajdziesz tam różnorodne propozycje z firm działających na terenie całego kraju. Niezależnie od tego, czy preferujesz umowę o pracę czy innego rodzaju umowy, na pewno znajdziesz oferty dostosowane do Twoich preferencji. Portal ten oferuje szeroki wybór miejsc pracy dla hydraulików, więc warto zerknąć i znaleźć dla siebie najlepszą propozycję. Powodzenia w znalezieniu wymarzonej pracy! |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Pon 26 Cze 2023, 8:53 Temat postu: |
|
|
Polecam w poszukiwaniu idealnej uczelni dla siebie zajrzeć do oferty jaką posiada https://wwsh.edu.pl/ Dodatkowo w celu poszerzenia wiedzy i uzupełnienia kompetencji WWSH umożliwia studentom korzystanie z wachlarza kursów tematycznych i studiów podyplomowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|