|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mcorwin początkujący
|
Wysłany: Sro 19 Maj 2021, 13:16 Temat postu: |
|
|
Dopełnienie stylizacji biżuterią to wisienka na torcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bazyli bywalec
|
Wysłany: Pon 14 Cze 2021, 8:11 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam śliczne kolczyki i bransoletkę w butiku Ani Kruk, są na tyle delikatne, że mogę je nosić na różne imprezy teraz. |
|
Powrót do góry |
|
|
uzka uzależniony
|
Wysłany: Pon 14 Cze 2021, 10:53 Temat postu: |
|
|
Ja miałam biżuterię na ślub ze sklepu https://edibazzar.pl/ i dla mnie była ona odpowiednia. Nie zdecydowałabym się na kupno drogiej biżuterii na kilka godzin. |
|
Powrót do góry |
|
|
stobejczyk kandydat
|
Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 18:28 Temat postu: |
|
|
Wszędzie, gdzie szukałam oferty związanej ze ślubem ceny były wyższe niż inne. Postanowiłam szukać po prostu złotej biżuterii i znalazłam bardzo ciekawe propozycje w lombard Warszawa Najróżniejsze wzory i rozmiary obrączek, pierścionków, naszyjników, kolczyków i czego tylko chcesz. Nawet po prostu złoto w charakterze lokaty. |
|
Powrót do góry |
|
|
stobejczyk kandydat
|
Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 18:28 Temat postu: |
|
|
Wszędzie, gdzie szukałam oferty związanej ze ślubem ceny były wyższe niż inne. Postanowiłam szukać po prostu złotej biżuterii i znalazłam bardzo ciekawe propozycje w lombard Warszawa Najróżniejsze wzory i rozmiary obrączek, pierścionków, naszyjników, kolczyków i czego tylko chcesz. Nawet po prostu złoto w charakterze lokaty. |
|
Powrót do góry |
|
|
stobejczyk kandydat
|
Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 18:29 Temat postu: |
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kornelka33 gaduła
|
Wysłany: Sro 4 Sie 2021, 9:04 Temat postu: |
|
|
Ja sobie kupiłam ładny komplet na https://elori.pl/ oni oferuję biżuterię ze stali chirurgicznej. Niedrogo i na prawdę elegancki komplet sobie mozna kupić. Mój zachwycił wiele osób na weselu. |
|
Powrót do góry |
|
|
darijam kandydat
|
Wysłany: Czw 21 Paź 2021, 5:16 Temat postu: |
|
|
Dokładnie. Bez biżuterii nie byłoby tego efektu WOW. Dlatego szukałam czegoś wyjątkowego. Nie chciałam, zeby ktoś na ślubie miał taki sam lub w ogóle podobny komplet. I znalazłam: www.rosachains.com/polish/. Od razu mi sie spodobała. Ręczna, precyzyjna robota Klasyczny styl, prostota...a przy tym syl, od którego trudno oderwać wzrok... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazikdobry uzależniony
|
Wysłany: Wto 2 Lis 2021, 11:48 Temat postu: |
|
|
A.name napisał: | Ja kupiłam zestaw biżuterii na ślub na stronie interentowej ekokarat.pl/BIZUTERIA]ekokarat.pl, mają duży wybór i zdjęcia produktów bardzo autentyczne. Kupiła zestaw naprawdę w dobrej cenie. Polecam zapoznać się z ofertą |
Zdjęcia produktów naprawdę ciekawe i przyciągające uwagę.
Warto tam zajrzeć.
---------
https://epli.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
jeszcze_panna początkujący
|
Wysłany: Wto 2 Lis 2021, 12:54 Temat postu: |
|
|
My z narzeczonym mieliśmy problem z kupnem kolczyków dla mnie. Kupiliśmy je na stronie https://edibazzar.pl/. Teraz idealnie pasują do całej kreacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|