Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Letnie sukienki
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jagnam
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 7 Aug 2018, 9:23    Post subject: Letnie sukienki Reply with quote

Hej dziewczynki. Doradzicie gdzie mają prmocje na jakieś fajne letnie sukienki?Chętnie bym sobie coś nowego zakupiła uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 8 Aug 2018, 13:11    Post subject: Reply with quote

Zamawiałam sobie ostatnio nową sukienke w sklepie Answear:
https://answear.com/p/lniane-sukienki-na-lato-2438-t.html

Zerknij sobie bo ostatnio maja tam przeceny na sukienki z lnu a sukienki z tego mateiralu do najtańszych przecież nie należą.

Ostatnio zamówiłam sobie tam taka od firmy Mango i szczerze powiedziawszy to noszę ją praktycznie codziennie:

Jest mega wygodna oraz przewiewna. Pasuje na wiele okazji.
Back to top
View user's profile Send private message
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 25 Mar 2021, 8:30    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem jest piękna, estetyczna, uniwersalna i powinna się sprawdzić w prawie każdym przypadku. Na pewno plus na to, że jest w zasadzie na przeróżne okazje. Więcej fotek macie tutaj: https://www.merg.pl/product-pol-70592-Paulina-Rozkloszowana-sukienka-z-rekawkiem.html

początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 31 Mar 2021, 13:20    Post subject: Reply with quote

Gdzie kupujecie takie sukienki?
Back to top
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 20 Apr 2021, 7:00    Post subject: Reply with quote

Fajna, estetyczna, efektowna, robiąca różnicę, zerknijcie - https://www.merg.pl/product-pol-140711-MARION-zwiewna-szyfonowa-sukienka-z-dekoltem-KOLOROWE-KWIATY-na-jasnym-tle.html Na różne okazje. Takie rzeczy kupuje się właśnie w sieci. Stacjonarnie? Już odpuszczam. Wiadomo, jak teraz jest - zdecydowanie przyzwyczaiłam się do kupowania w sieci.
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 23 May 2021, 7:54    Post subject: Reply with quote

Najlepiej szukać w sklepach online. Tam jest największy wybór. Także modne sukienki plus size można kupić. Tu http://fenii.pl/33-sukienki macie namiar na sklep Fenii.pl - jest w czym wybierać jeśli chodzi o sukienki dla pań o pełniejszych kształtach. Stylowe, eleganckie, ale też letnie i codzienne. Dobrze skrojone i z materiałów wysokiej jakości.
Back to top
Marzenka00
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 23 May 2021, 17:06    Post subject: Reply with quote

Polecam zobaczyć na stronie sklepu velpa uśmiech Mają piękne rzeczy.
Back to top
anitkakolesniuk
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 27 May 2021, 10:56    Post subject: Reply with quote

W sieciówkach jest sporo promek plus allegro i aliexpress
Back to top
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 30 Jun 2021, 7:08    Post subject: Reply with quote

Myślę, że powinno być OK - merg.pl/product-pol-143011-IGI-Trapezowa-sukienka-MIODOWA.html Kasa mała, sukienka, która robi różnicę i niczego jej nie brakuje. Radzę tak tutaj wszystko dobierać, aby było w porządku. Ogólnie, jak dla mnie - zdecydowanie trafiony motyw, wzór i kolor. Niczego jej nie brakuje.
maniak
maniak

PostPosted: Tue 14 Sep 2021, 17:49    Post subject: Reply with quote

Ja nalezę akurat do osób które tak naprawdę uwielbiają sukienki w każdej postaci i muszę przyznać, że jakiś czas temu zamówiłam sobie kolejną. Najbardziej mi się podobają modne i eleganckie sukienki ze sklepu https://bialcon.pl/odziez/sukienki-1 gdzie tak naprawdę za każdym razem znajdę coś dla siebie.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce