|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 7:29 Temat postu: |
|
|
zdecydowanie albo klasyczne albo białe złoto, żółte czy różowe wygląda moim zdaniem okropnie :/ przykładowo, klasyczny złoty łańcuszek monalisa będzie się o wiele lepiej prezentował niż jakieś bogato zdobione wisiorki, szczególnie w kontekście eleganckiej uroczystości |
|
Powrót do góry |
|
|
niooskof kandydat
|
Wysłany: Pon 26 Lip 2021, 14:23 Temat postu: |
|
|
zdecydowanie wolę białe złoto |
|
Powrót do góry |
|
|
runolfsdottir.emory początkujący
|
Wysłany: Czw 29 Lip 2021, 22:53 Temat postu: |
|
|
Tylko białe złoto. |
|
Powrót do góry |
|
|
humbelina bywalec
|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 13:56 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem biżuteria tytanowa też się pięknie prezentuje. Tutaj https://crazyneedles.pl/kategoria/bizuteria znajdziecie bardzo duży wybór takiej biżuterii. Polecam ten sklep fanom nietuzinkowych rozwiązań. |
|
Powrót do góry |
|
|
barksi uzależniony
|
Wysłany: Sro 18 Sie 2021, 10:38 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to bez znaczenia, kupuje sobie biżuterie w sklepie https://edibazzar.pl/ i powiem wam, że jest ona naprawdę super. Każda rzecz z niego jest solidnie wykonana i dociera do nas na czas. |
|
Powrót do góry |
|
|
SallyJane początkujący
|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2021, 10:18 Temat postu: Nie jest tak źle |
|
|
Mam pierścionek zaręczynowy z białego złota i ma już ładnych parę lat, ale kolor się nie zmienił. Z czasem zmatowiał i zabrudził się zwłaszcza przy oczku, ale oddałam do czyszczenia u jubilera i znów jest jak nowy. Obrączek z białego złota nie kupiliśmy, choć wahaliśmy się czy się na nie nie zdecydować - ale ulegliśmy presji otoczenia, że to jednak obrączka, że musi być złota, itd Trochę załuję, bo złota nie noszę i nie lubię za bardzo, więc nic mi teraz do tej złotej obrączki nie pasuje Jeśli więc chcesz białe, to kup białe - byle dobrej jakości. Uderzyłabym do jakiegoś zaufanego salonu znanej marki (Apart labo Yes na przykład), a nie sklepiku online - raz się nacięłam i nigdy więcej żadnej biżuterii z neta nie zamawiam. _________________ Angielski Wejherowo |
|
Powrót do góry |
|
|
DariannaPL początkujący
|
Wysłany: Wto 21 Wrz 2021, 17:23 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem zdecydowanie żółte :) |
|
Powrót do góry |
|
|
hubert37 uzależniony
|
Wysłany: Sro 20 Paź 2021, 21:47 Temat postu: |
|
|
Wygodna lokalizacja, wykwalifikowany personel,który zna się na swoich obowiązkach i wie jak ułatwić życie przedsiębiorcom, kuchnia na miejscu i prysznice i możliwość nawiązania ciekawych współprac zawodowych A to w Optioffice biura serwisowane https://optioffice.pl/biura-serwisowane |
|
Powrót do góry |
|
|
Sardynka90 gaduła
|
Wysłany: Czw 21 Paź 2021, 12:36 Temat postu: |
|
|
Tutaj to się przyda dobry jubiler. Opole ma takiego https://zegarkijubilerjd.pl/ . Warto pójść przymierzyć różną biżuterie, zobaczyć co bardziej pasuje itd Ja myślę, że jak się zobaczy to odpowiedź sama się nasunie. Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
j0anna1987 kandydat
|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2022, 12:38 Temat postu: |
|
|
białe, zdecydowanie |
|
Powrót do góry |