|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewula 72 kandydat
|
Wysłany: Pią 21 Wrz 2018, 20:13 Temat postu: |
|
|
bo ja wiem czy tacy zniecierpliwieni ?Przecież dokładnie wiedza pare miesięcy wcześniej o której będzie wesele. Ja miałam o 16 na zaproszeniach było o której więc przyszli na 16. potem imprezę mieliśmy w Kameliowym Zakątku rozpoczęła się później ale to w niczym nie przeszkadzało. Bawilismy sie wszyscy świetnie. A lokal miał możliwość zakwaterowania gości weselnych w hotelu obok więc nikt nie musiał nikogo odwozić i to było super rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
GdzieWeselepl kandydat
|
Wysłany: Sro 4 Gru 2019, 11:50 Temat postu: |
|
|
Sprawdź na GdzieWesele.pl najlepsze sale weselne oraz oprawę graficzną i muzyczną. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
iokuneva początkujący
|
Wysłany: Pon 9 Gru 2019, 2:04 Temat postu: |
|
|
Ile może coś takiego kosztować? |
|
Powrót do góry |
|
|
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Sro 8 Sty 2020, 8:22 Temat postu: |
|
|
czy godzina jest taka ważna? może nie na 10 rano, ale też nie na 10 wieczorem i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
zwinka055 kandydat
|
Wysłany: Pon 13 Sty 2020, 17:51 Temat postu: Godzina |
|
|
biorąc pod uwagę, że w czerwcu jest dosyć gorąco, to ta 19 godzina nie wydaje się taka zła nie będzie już takiego upału my mieliśmy ślub o 18.30 w sierpniu i uważam, że lepszej godziny nie mogliśmy sobie wybrać |
|
Powrót do góry |
|
|
jeanette.nienow początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Lut 2020, 13:49 Temat postu: |
|
|
Nie zaskakuje Was to, że ślubu są teraz robione nawet w piątki? |
|
Powrót do góry |
|
|
karo.mania początkujący
|
Wysłany: Pon 20 Kwi 2020, 9:37 Temat postu: |
|
|
Moi znajomi mają ślub w poniedziałek na 14 Także piątki o tyle lepsze, że w sobotę najczęściej jest wolne i można odespać |
|
Powrót do góry |
|
|
Bazyli bywalec
|
Wysłany: Pią 21 Maj 2021, 9:18 Temat postu: |
|
|
Mój ślub był w piątek i nikt nie narzekał W sobotę zrobiliśmy jeszcze garden party, a w niedzielę wszyscy mieli jeszcze czas, żeby odpocząć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|