|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pink79 początkujący
|
Wysłany: Pią 23 Kwi 2021, 15:03 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o kosmetyki przeciwzmarszczkowe to wiele dobrego słyszałam o marce Dermomedica. Stosowałam kiedyś ich antyoksydacyjne serum z witaminą C, które bardzo nawilżało i rozświetlało moją cerę. Dobrze powinny sprawdzić się też ich produkty z floretyną i kwasem ferulowym, które odpowiadają za niwelowanie efektów starzenia się skóry, a jednocześnie wpływają na ograniczenie powstawania niedoskonałości. |
|
Powrót do góry |
|
|
renni bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2021, 6:39 Temat postu: |
|
|
ja bardzo lubię kosmetyki z Eveline czesto sioęgam po ich kosmetyki do pielegnacji twarzy czy ciała. jedenym z moich ulubieńców jest na pewno to termoaktywne serum wyszczuplające. Jak macie problem z cellulitem to zdecydowanie polecam, u mnie efekty były widoczne już po tygodniu regularnego stosowania |
|
Powrót do góry |
|
|
Anna_199 bywalec
|
Wysłany: Czw 12 Sie 2021, 15:23 Temat postu: |
|
|
Od niedawna Cosinus ma patronat i pracuje na produktach Tołpa. Może warto na nie popatrzeć |
|
Powrót do góry |
|
|
landryneczka bywalec
|
Wysłany: Nie 17 Paź 2021, 23:21 Temat postu: |
|
|
najlepsze kosmetyki są z bielendy, kupuje je na necie bo stacjonarnie nie ma juz tych ktore lubie ale firma jest nieziemska |
|
Powrót do góry |
|
|
AnMar bywalec
|
Wysłany: Pon 18 Paź 2021, 9:50 Temat postu: |
|
|
eeee są sklepy gdzie sie je jeszcze kupi tylko drogeria musi byc duza i dobrze zaopatrzona.. no i na necie tez. ja na notino zamawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Linda kandydat
|
Wysłany: Wto 19 Paź 2021, 11:46 Temat postu: |
|
|
Używam emolientów z exomegi control. Choruję na egzemę i muszę mieć do pielęgnacji ciała emolienty. Bardzo dobrze sprawdza się u mnie płyn "kojąca kąpiel", który dolewam do wieczornej kąpieli w wannie. Super nawilża skórą i łagodzi uciążliwe swędzenie, które potrafiło mi bardzo dokuczać. |
|
Powrót do góry |
|
|
landryneczka bywalec
|
Wysłany: Nie 24 Paź 2021, 22:48 Temat postu: |
|
|
tez zamawiam na necie notino ma duzy wybor i spoko ceny
Linda: gdzie kupie ten plyn? tojakas firma? |
|
Powrót do góry |
|
|
gajewska kandydat
|
Wysłany: Wto 2 Lis 2021, 21:29 Temat postu: |
|
|
Polecam kosmetyki z produktami pochodzącymi od pszczół z Bielendy Royal Bee Elixir, znakomite i nie drogie kosmetyki |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaśkaa23 uzależniony
|
Wysłany: Pią 5 Lis 2021, 7:36 Temat postu: |
|
|
To ważne tematy. Jeśli zastanawiacie się nad tym, co faktycznie mogłoby zadziałać odpowiednio w Waszym przypadku, to śmiało zajrzyjcie do ttps://ktomalek.pl/preparaty-ochronne-na-skore/k-57/1 . Ja już od jakiegoś czasu tak sprawdzam i dzięki temu zaoszczędzam mnóstwo czasu , bo już nie jeżdżę od apteki do apteki pytając o jedną maść. |
|
Powrót do góry |
|
|
gadecka kandydat
|
Wysłany: Nie 28 Lis 2021, 21:53 Temat postu: |
|
|
Bardzo lubię kosmetyki polskiej marki Bielenda, nie są drogi, z skuteczne. Uwielbiam kosmetyki z linii Eco Nature |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|