|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
papatki19 gaduła

|
Posted: Wed 7 Apr 2021, 18:04 Post subject: piękne złote kolczyki |
|
|
Cześć!
Niedługo szykują mi się urodziny męża i z tej okazji chce zakupić piękne złote kolczyki do czerwonej sukienki. Znacie jakieś ładne? |
|
| Back to top |
|
 |
edytapos bywalec

|
Posted: Fri 9 Apr 2021, 13:02 Post subject: |
|
|
| Zobacz w apart |
|
| Back to top |
|
 |
likoo początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Posted: Thu 7 Jul 2022, 8:29 Post subject: |
|
|
| Witaj. Polecam ci biżuterię od Blomdahl https://blomdahl.pl/. Na ich stronie znajdziesz cudowną kolekcję. Trafiłam na nich przypadkiem, gdy szukałam miejsca na przekłuwanie uszu lublin. Sprawdź sobie koniecznie biżuterię ze złotego tytanu medycznego. |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sun 16 Oct 2022, 18:04 Post subject: |
|
|
| Zawsze podobały mi się złote kółeczka. Najlepiej dość duże. Jednak nigdy nie zdecydowałam się na ich zakup, bo nie miałam pewności jak duże mogą być, żebym wyglądała dobrze. Niedawno trafiłam na artykuł https://bovem.com.pl/Zlote-kolczyki-kola-esencja-kobiecosci-blog-pol-1592400463.html , gdzie znalazłam informację, jak dobrać rodzaj kolczyków kółek do kształtu twarzy. I już zamówiłam swoje wymarzone kółeczka. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce