Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

piękne złote kolczyki

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
papatki19
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 7 Apr 2021, 18:04    Post subject: piękne złote kolczyki Reply with quote

Cześć!
Niedługo szykują mi się urodziny męża i z tej okazji chce zakupić piękne złote kolczyki do czerwonej sukienki. Znacie jakieś ładne?
Back to top
View user's profile Send private message
edytapos
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 9 Apr 2021, 13:02    Post subject: Reply with quote

Zobacz w apart
Back to top
likoo
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 11 Apr 2021, 10:08    Post subject: Reply with quote

dokłądnie w apart jest bardzo ładne uśmiech
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 7 Jul 2022, 8:29    Post subject: Reply with quote

Witaj. Polecam ci biżuterię od Blomdahl https://blomdahl.pl/. Na ich stronie znajdziesz cudowną kolekcję. Trafiłam na nich przypadkiem, gdy szukałam miejsca na przekłuwanie uszu lublin. Sprawdź sobie koniecznie biżuterię ze złotego tytanu medycznego.
Back to top
Zengila12
maniak
maniak

PostPosted: Sun 16 Oct 2022, 18:04    Post subject: Reply with quote

Zawsze podobały mi się złote kółeczka. Najlepiej dość duże. Jednak nigdy nie zdecydowałam się na ich zakup, bo nie miałam pewności jak duże mogą być, żebym wyglądała dobrze. Niedawno trafiłam na artykuł https://bovem.com.pl/Zlote-kolczyki-kola-esencja-kobiecosci-blog-pol-1592400463.html , gdzie znalazłam informację, jak dobrać rodzaj kolczyków kółek do kształtu twarzy. I już zamówiłam swoje wymarzone kółeczka.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce