|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donicoo początkujący
|
Wysłany: Sro 3 Lut 2021, 14:18 Temat postu: Ogród.. |
|
|
Prowadzicie własne ogrody? Jakie macie plany na tą wiosnę? Ja mam plan rozwinąć wielki, piękny ogród z różami. _________________ Potrzebujesz dużych donic do twojego domu bądź mieszkania? Jeśli tak to idealnym wyborem będzie https://donice-duze.pl/ gdzie znajdziesz produkt swoich marzeń. |
|
Powrót do góry |
|
|
MichalinaO bywalec
|
Wysłany: Czw 4 Lut 2021, 12:25 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że mam przy domu ogród - nie wyobrażam sobie inaczej. Bardzo lubię spędzać czas w ogrodzie i odpoczywając i pracują przy roślinkach. Jeśli szukasz sprawdzonego sklepu ogrodniczego, gdzie kupisz ciekawe odmiany roślin ozdobnych, a także wszystko inne co w ogrodzie jest potrzebne, to zajrzyj sobie na stronę sklepu https://www.futuregardens.pl/. Bardzo fajny sklep, bogato zaopatrzony, nie tylko w sadzonki krzewów i drzew ozdobnych, ale także różne elementy ozdobne, deski tarasowe, meble ogrodowe, narzędzia, oświetlenie itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Wto 9 Lut 2021, 11:59 Temat postu: |
|
|
Ostatnio poszukiwałem jakiegoś dobrego i atrakcyjnie cenowego grilla. Znajomy polecił mi sklep internetowy, znajdujący się pod tym linkiem: https://www.merkurymarket.pl/grille-ogrodowe/. Polecam wam przejrzeć ich ofertę grillową, bo mają naprawdę świetne ceny. Lubię tego typu fanty kupować zimą, bo jest o wiele taniej. Wam również polecam tego typu taktykę .
Ostatnio zmieniony przez westeroswinterfell dnia Wto 16 Lut 2021, 12:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Coldi gaduła
|
Wysłany: Wto 9 Lut 2021, 13:37 Temat postu: |
|
|
Ogród to najfajniejsza część domu ale też wymaga sporo zabiegów pielęgnacyjnych. Jeżeli tylko można to trzeba sobie to ułatwiać.
Zerknij sobie tu https://www.jadar.pl/ i działaj w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wilewogy kandydat
|
Wysłany: Nie 14 Lut 2021, 11:40 Temat postu: |
|
|
Własny ogród to super sprawa, zawsze było to moim marzeniem, które na szczęście udało się spełnić. Na wiosnę planuję z kopyta zacząć prace wokół domu.
Ostatnio zmieniony przez Wilewogy dnia Nie 21 Mar 2021, 9:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Pon 15 Lut 2021, 16:03 Temat postu: |
|
|
Chciałem stworzyć piękny ogród, w którym mógłbym spędzać letnie wieczory oraz byłby ozdobą dla mojego domu. Znajomy polecił mi skorzystać ze szkółki roślinnnej, w której zakupiłem m.in. bukszpan kula. |
|
Powrót do góry |
|
|
klarka12 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
elabarbara gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
v33kkk bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tośka001 kandydat
|
Wysłany: Pią 2 Kwi 2021, 11:27 Temat postu: |
|
|
Nie wyobrażam sobie gdybym miała nie mieć ogrodu u siebie. Byłoby tak smutno, czegoś by brakowało. A tak jest dużo zieleni, o kwiaty też się postarałam. Nawet zamawiałam od Jońca gazony ogrodowe, coś w stylu donic tyle, że dla mnie dużo ładniejsze i bardziej oryginalne. Mają profile, które się zazębiają. Dzięki czemu można je ze sobą łączyć jak się chce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|