|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
poszet początkujący

|
Wysłany: Pon 9 Mar 2020, 20:56 Temat postu: Piękne eleganckie krzesła |
|
|
Witam może zadam gupie pytanie, ale robie ślub na około 200 gości i na sali, która mamy jest piękny stół barmański i chciałam go jakoś ozdobić ale kwiaty nie wchodzą w gre. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Getur kandydat

|
Wysłany: Pią 25 Wrz 2020, 13:45 Temat postu: |
|
|
Proponuję zwrócić się do specjalistów w tej dziedzinie. Po tym wszystkim, teraz tak wielu organizatorów ślubów, które są bardzo piękne pokoje. Cóż, lub jeśli jesteś leniwy, możesz po prostu zapytać o to ludzi na tej stronie. Być może po prostu odpowiedzieć ludziom, którzy doskonale rozumieją w dziedzinie projektowania sali bankietowej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gaduła bywalec

|
Wysłany: Wto 5 Sty 2021, 15:58 Temat postu: |
|
|
No moim zdaniem elegancji nadaje także odpowiedni obrus na stół. Takie piękne obrusy można znaleźć w sklepie https://dehome.pl/ . Są różne bo i gładkie, i haftowane, jak i szydełkowe - moje ulubione.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mateos początkujący

|
Wysłany: Sro 13 Sty 2021, 12:57 Temat postu: |
|
|
Przy moim ślubie powierzyliśmy wszystko specjalnym dekoratorom ślubnym. Był to świetny wybór. _________________ Poprzez wydarzenia z tamtego roku wszystko przeniosło się do internetu. Porady prawne czy spotkania z psychologiem. https://porady.prawne.online/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
szalonaPanna kandydat

|
Wysłany: Wto 19 Sty 2021, 10:16 Temat postu: |
|
|
Polecam przejrzeć co oferuje wypożyczalnia dekoracji ślubnych gdzieś w okolicy. Ja dzięki temu miałam piękne wesele, a jeśli ci się uda to nawet doradzą ci co wybrać. Ja na przykład znalazłam świetne miejsce w Krakowie. Mnóstwo dekoracji, świeczników i bibelotów - czego dusza zapragnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|