|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowickateresa początkujący
|
Wysłany: Pią 16 Paź 2020, 8:58 Temat postu: Suknia |
|
|
Szyłam swoją suknię ślubną u Walkiewicz Diany i zdecydowanie mogę polecić tą projektantkę. Cudowna osoba z genialnymi pomysłami. Tu masz wszystkie informacje (https://dianawalkiewicz.com/). |
|
Powrót do góry |
|
|
angelinajos kandydat
|
Wysłany: Sob 21 Lis 2020, 20:44 Temat postu: |
|
|
Ja będę zamawiać przez neta. Salon DAMA Couture oferuje tzw przymierzalnie czyli zamawiam suknie po przymierzeniu mam kilka dni na oddanie jej lub tez podjecie decyzji ze ją chcę Poza tym kieruje się komentarzami osób które zamówiły i są zadowolone. Ja zamówiłam od nich suknie ślubną princessa |
|
Powrót do góry |
|
|
ewagaj kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
laurka998 kandydat
|
Wysłany: Nie 10 Sty 2021, 16:30 Temat postu: |
|
|
czemu nie, ja kupiłam sukienkę na stronie velpa |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Pon 11 Sty 2021, 13:08 Temat postu: |
|
|
Warto oddać suknie do pralni gdzie zrobią to fachowo i przede wszystkim tak, aby się nie uszkodziła. Ze swojej strony w Warszawie mogę zdecydowanie polecić Wam https://www.pralnia-warszawianka.pl/ z której usług korzystałam już niejednokrotnie i jestem w pełni zadowolona zarówno z poziomu obsługi, cen oraz jakości wykonania |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaśkaa23 uzależniony
|
Wysłany: Czw 11 Lut 2021, 21:24 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie, najważniejsze jest to prostu to, byście czuły się dobrze w danej sukni. Tylko się liczy. Jeśli zastanawiacie się, w jakim miejscu warto byłoby się rozejrzeć za idealnym wyborem, to polecam Wam salon https://www.agnesfashiongroup.pl/salon-swidwin,s1 Tam znajdziecie bardzo ciekawe suknie, same sprawdźcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
wiola84 gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
aidana84 początkujący
|
Wysłany: Sro 10 Mar 2021, 13:42 Temat postu: |
|
|
Raczej nie ryzykowałabym kupując przez internet, bo sukienkę ślubną trzeba zmierzyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
milejskamarlena kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
romkatomasik kandydat
|
Wysłany: Nie 28 Mar 2021, 18:28 Temat postu: |
|
|
Myślę, że najlepiej osobiście odwiedzić salon i znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Takie rzeczy trzeba przymierzyć, ze względu na to, aby zobaczyć jak wygląda na żywo i czy pasuje do naszej figury. Na pewno suknie ślubne Lublin oferują bardzo szeroki wybór przepięknych sukienek ślubnych, które są wykonane z precyzją i dokładnością, gdyż jak wiadomo każda kobieta chce się czuć pięknie i wyjątkowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|