Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pszczółka77 kandydat
|
Wysłany: Pon 22 Cze 2020, 15:13 Temat postu: Zabiegi medycyny estetycznej |
|
|
Co sądzicie o zabiegach estetycznych? Wykonywałam depilację laserową w Instytucie Piękna Bielenda i efekty są szybko widoczne i nie było żadnych komplikacji Jednak sporo osób uważa, że to błąd. A Wy co sądzicie? Moim zdaniem jeśli wykonywane są w takich salonach jak właśnie Instytut Piękna Bielenda to nie ma się czego obawiać. Czekam na Wasze opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
Wafelka bywalec
|
Wysłany: Pon 27 Lip 2020, 10:40 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam nic przeciwko a nawet jestem za sama chodzę i właśnie depilację laserową sobie chwalę najbardziej. Robiłam w klinice w Warszawie - https://klinikamiracki.pl/epilacja-laserowa/ super efekt. Juz zapomniałam co to podrażnienia po goleniu |
|
Powrót do góry |
|
|
basia.kmi kandydat
|
Wysłany: Pon 10 Sie 2020, 21:15 Temat postu: |
|
|
Zabiegi są jak najbardziej na plus, żeby tylko je robić z głową! Ja robiłam lifting twarzy w ESDERM i jestem już umówiona na lifting brzucha. Efekt jest bardzo zadowalający! |
|
Powrót do góry |
|
|
kasix86 uzależniony
|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2020, 9:40 Temat postu: |
|
|
Dobrze dziewczyny mowia Wiele zabiegow jest po to by pomoc Ci sie lepiej czuc, wiec czemu mialabbys z nich nie korzystac - ja np chodze do bienkowscy clinic https://bienkowscyclinic.pl/ na zabiegi z osoczem bogatopylkowym -pieknie nawilzaja i rozswietlaja skore |
|
Powrót do góry |
|
|
wilow154 bywalec
|
Wysłany: Sob 12 Wrz 2020, 20:31 Temat postu: |
|
|
Ja polecam ESDERM we Wrocławiu na zabiegi liftingu twarzy i na usuwanie blizn! |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Sro 30 Wrz 2020, 1:39 Temat postu: |
|
|
Zabiegi medycyny estetycznej potrafią znacznie wpłynąć na wygląd. Należy się do nich jednak odpowiednio przygotować. Pamiętajmy – skóra po zabiegu wymaga szczególnego traktowania. W codziennej pielęgnacji może jednak pomóc krem Octenicare o działaniu regeneracyjnym i odkażającym. |
|
Powrót do góry |
|
|
wilow154 bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Paź 2020, 21:52 Temat postu: |
|
|
Jestem jak najbardziej za. Taki lifting twarzy czy zabiegi laserowe blizny potrądzikowe lub rozstępy to tez medycyna estetyczna. Ja bywam w ESDERM we Wrocławiu i mogę polecić z całego serducha. |
|
Powrót do góry |
|
|
angie707 kandydat
|
Wysłany: Czw 17 Gru 2020, 17:21 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zabiegi na twarz to tylko ESDERM we Wrocławiu. Dla mnie numer jeden wśród klinik piękności. |
|
Powrót do góry |
|
|
eRzecznik Dermedik kandydat
|
Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 17:26 Temat postu: |
|
|
Szukając najwyższej jakości w zakresie zabiegów medycyny estetycznej m.in jeżeli chodzi o modelowanie sylwetki oraz poprawy kontur twarzy, powiek, czy ust to zapraszamy do kliniki Dermedik http://www.dermedik.pl/ która mieści się w Krakowie. Posiadamy najlepszych specjalistów, bardzo dobry sprzęt i oczywiście zapewnimy opiekę na najwyższym poziomie! |
|
Powrót do góry |
|
|
resha bywalec
|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2022, 12:40 Temat postu: |
|
|
A co myślicie o jakimś zabiegu estetycznych waszych okolic intymnych? Bo wiem że w Centrum zdrowia i urody MAM w Gdańsku pani doktor Barbara Blicharczyk przeprowadza takie zabiegi za pomocą lasera frakcyjnego. Na przykład jest to wybielanie warg sromowych i odbytu, czy popularna labioplastyka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|