|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
AlicjaKalska kandydat

|
Posted: Fri 25 Sep 2020, 22:10 Post subject: |
|
|
Bardzo lubię biel, ale dodaję do niej zazwyczaj jakieś kolorowe akcenty A co dokładniej Cie interesuje? Myślę, że świetnym dodatkiem są welwetowe zasłony, potrafią dodać wnętrzu uroku, dlatego u mnie w domu zasłony są niemal w każdym pomieszczeniu  |
|
| Back to top |
|
 |
Abundawas początkujący

|
Posted: Sun 29 Nov 2020, 20:22 Post subject: |
|
|
| Moim zdaniem po poradę powinieneś zajrzeć na dywany kalisz. Dość fajny blog z tematami od wnętrzu domu. |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
jagnaa bywalec

|
Posted: Fri 18 Dec 2020, 10:45 Post subject: |
|
|
Jeśli mamy miejsce w salonie, to wydaje mi się że świetnie sprawdzi się tutaj kominek https://www.defrohome.pl/ . Sama taki mam i jestem mega zadowolona. Telewizji praktycznie nie oglądam, tylko siadam wygodnie na kanapie z winkiem lub książką (albo to i to) i się relaksuje  |
|
| Back to top |
|
 |
Solution maniak

|
Posted: Sun 20 Dec 2020, 15:28 Post subject: |
|
|
| Idealnym dopełnieniem każdego domu są dywany, które sprawiają, że nasze wnętrza są pogodne, ciepłe i przytulne. Po ostatnim remoncie sypialni postanowiliśmy za radą przyjaciół znaleźć nasz wymarzony dywan w sklepie internetowym https://panidywanik.pl/124-dywany-do-sypialni. Mają bardzo duży wybór dywanów nowoczesnych i klasycznych, mają dywany do salonu, sypialni, pokoju dziecka, łazienki czy kuchni. Atrakcyjne ceny i bardzo ładne wzory zachęcają do wymiany dywanów w każdym pomieszczeniu. Można również przy większym zakupie liczyć na darmową wysyłkę. |
|
| Back to top |
|
 |
Coldi gaduła

|
Posted: Wed 10 Feb 2021, 10:49 Post subject: |
|
|
| Jeżeli szukasz ręczników to koniecznie zerknij sobie tu https://tekstyliowo.pl/ mają naprawdę świetny wybór i dosyć rozsądne ceny więc jest to świetne rozwiązanie dla kogoś kto chce zmian dosyć niewielkim kosztem. Koniecznie sobie sprawdź. |
|
| Back to top |
|
 |
Formica1234 bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
sowa4 gaduła

|
Posted: Tue 16 Feb 2021, 22:39 Post subject: |
|
|
| A może taki zegar sobie sprawić https://www.arttor.pl/pl/menu/cyferblat-kreski-267.html ? Co sądzicie o takich rozwiązaniach? Dekoracja, ale jednocześnie niezwykle praktyczna. Oczywiście jestem zdania, że zawsze należy stawiać na solidne i niedrogie pomysły, bo dekoracje od czasu do czasu się zmienia w domu. Właśnie dlatego warto wszystko dokładnie przemyśleć. |
|
| Back to top |
|
 |
karo.la początkujący

|
Posted: Thu 11 Mar 2021, 14:07 Post subject: |
|
|
Myślę że w każdym domu w czasie zimnych, jesiennych dni przyda się narzuta lub puchaty gruby koc
Takie coś jest bardzo praktyczne w codziennym użytkowaniu według mnie. |
|
| Back to top |
|
 |
santa.murphy początkujący

|
Posted: Thu 11 Mar 2021, 17:52 Post subject: |
|
|
Wśród modnych barw 2020 roku nie mogło zabraknąć szałwii. Ten delikatny, rozbielony odcień zieleni świetnie współgra z nurtem ekologicznym, uzupełniając go i dopełniając. Wprowadź do wnętrza odrobinę brązu i beżu pod postacią modnych dodatków, takich jak bawełniane i lniane obrusy czy narzuty, żeby stworzyć przytulną przestrzeń. _________________ Najmodniejsze kolory i trendy we wnętrzach |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce