|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| festilet bywalec

| 

|  Wysłany: Nie 30 Sie 2020, 22:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Według mnie jak najbardziej, tylko lepiej unikać komisów (zwykle jest drogo), a szukać na portalach ogłoszeniowych. Teraz bardzo modny krój to suknia ślubna princess można znaleźć wiele takich używanych, w bardzo dobrym stanie. Są oczywiście też inne kroje  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Iwona36 początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 5 Lis 2020, 18:00    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja też uważam, że warto  możesz znaleźć prześliczną suknię w znacznie niższej cenie. Poza tym wszystko zależy od budżetu jakim dysponujesz  ja kupiłam używaną i była w idealnym stanie. Nie różniła się niczym od nowych:) _________________
 Depaletyzacja- sprawdź jak zredukować koszty produkcji.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Tyśka_4 początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 8 Lut 2021, 16:16    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Na bank warto się rozejrzec przed jej zakupem w salonie, serio można znaleźć perełki  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| werka091 kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 8 Kwi 2021, 16:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A czemu nie? Ja akurat kupiłam na stronie velpa delikatną sukienkę, ale myślałam też żeby kupić z drugiej ręki. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| chad.klein początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 6 Cze 2022, 14:59    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| To tylko i wyłącznie twoja decyzja. Jeśli podoba Ci się jakaś używana suknia, to kup ją  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| MonikaZ89 kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 15 Cze 2022, 5:55    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Moim zdaniem nie bo nie oszukujmy się taką suknie trzeba przerabiać a po przeróbkach już niema tego czegoś. Ja swoją suknie zamówiłam w salonie sukien ślubnych i byłam bardzo zadowolona bo suknia była szyta na mnie. Wszystkie poprawki były zrobione pod moją figure i upodobania. Suknie kupiłam w tym salonie  https://www.lovecms.pl/wp-contentgallerystella-york/Screenshot_20210912-195653_Facebook.jpg i miałam suknie z kolekcji Stella York. Bardzo miło wspominam wizyty w salonie i trochę brakuję mi tej ekscytacji i pomocnych Pań, które traktowały mnie jak księżniczkę  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach