| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| victoria bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 25 Cze 2019, 11:18    Temat postu: Drukarka do etykiet - jaka? |   |  
				| 
 |  
				| Hej. Czy ktoś kto zna się na sprzęcie logistycznym może polecić mi jakąś szybką i lekką drukarkę do etykiet? Słyszałam wiele pozytywnych opinii o modelu  gk420t . Co myślicie? Warto? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| victoria bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 17 Lip 2019, 9:18    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja mam Ja mam  Zebra gk420t . Jeśli szukasz drukarki na lata w dobrej cenie to to będzie odpowiedni wybór  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| fiona45 bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 18 Paź 2019, 18:41    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Może zerknij na propozycje do firmy Epson, wydaje mi się, że sprawdzą się doskonale. Osobiście szukam zawsze ciekawych produktów godnych uwagi w dobrej cenie, a tam takie są. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| myah44 początkujący

| 

|  Wysłany: Sob 19 Paź 2019, 19:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ostatnio zaopatrzyłam się w drukarkę 3D do firmy. Wpadłam na pomysł, żeby spróbować wydrukować na niej etykiety, oczywiście nie takie papierowe, ale z filamentów. Jest to "materiał" do drukarki, tak jak tusz do normalnej i muszę przyznać, że wyszły one bardzo dobrze. Mają oryginalny wygląd i przede wszystkim nie niszczą się tak szybko. Jeśli ktoś posiada w domu taką drukarkę to musicie tego spróbować, tylko zaopatrzcie się w dobre filamenty. Tutaj macie te których ja używam: https://robo3d.eu/pl/c/Filament/20	Miłej zabawy  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| janeczka88 początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 29 Paź 2019, 11:10    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jeżeli mowa o jakimś producencie, to warto pomyśleć o drukarkach Epson. Można nimi drukować wiele rzeczy, wszystko zależy jaki model wybierzemy. Jedna drukują zdjęcia, robią nadruki na płytach , a nie które etykiety. Wszystko zależy co potrzebujemy. Polecam. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| mczay maniak

| 

|  Wysłany: Czw 30 Lip 2020, 13:55    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Etykiety bardzo dobrej jakości możecie zamówić w drukarni https://www.hit-kody.com.pl/pl/hkk-print/ . Tu samodzielnie możecie wykonać projekt etykiety dzięki czemu będzie ona idealnie dopasowana do opakowania, na którym ma zostać umieszczona |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| doti gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 27 Sty 2021, 17:12    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| wow nawet nie wiedziałam, ze tych drukarni specjalizujących się w drukowaniu etykiet jest tak dużo  ja zawsze zaglądam do Eticod bo bardzo sprawnie realizują zamówienia. Mają etykiety ekologiczne czy takie stworzone w oparciu o druk cyfrowy https://eticod.pl/etykiety-cyfrowe/. Indywidualne podejście do klienta, korzystne ceny, sympatyczna obsługa. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| lenkaa guru

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| TomBud50 kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 11:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Musiałam wydrukować sobie winietki sama. Miałam drukarkę, ale tusz był kiepskiej jakości i wychodziło tragicznie. Znajoma poleciła mi  tonerlublin.pl i tam powiedzieli mi jaki tusz będzie odpowiedni do mojej drukarki. Od razu efekt był o niebo lepszy. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Gafarat31 początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 8 Gru 2021, 21:28    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Co wy o tym myślicie? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |